介唔介意男朋友以前叫過雞?

841 回覆
280 Like 100 Dislike
點都有啲
好污糟
一定要佢驗左身先

呢樣同意
佢咁坦白都係真心鐘意你先咁講 佢唔講出黎比你知其實好易 邊個無過去啊
我唔信叫左一年

1年日日叫, 高矮肥瘦老嫩都玩過, 船又沉過醒過來就會睇通哂

佢講得出就已經屌化哂

巴打好明顯經歷過

當你出黎社會做返3,5年嘢, 有錢就會身痕, 但真係會麻木
男人係好專一, 只愛18~22
如果一個男single 噤多年冇去叫雞我真係唔會信

其實有唔少男仔有性愛潔癖...
唔洗上黎連登問意見, 呢到父權論壇 反轉屌鳩你同雞無分別都得
利申 介意 一聽到呢樣野已經可以BYEBYE 唔會發展落去
我唔信叫左一年

1年日日叫, 高矮肥瘦老嫩都玩過, 船又沉過醒過來就會睇通哂

佢講得出就已經屌化哂

巴打好明顯經歷過

其實好多男人都真係無叫雞
真係9成男都有叫雞?
雖然個個男人都會叫雞。
但係女人總係難接受個男say yes.
不過個男係咪食左誠實豆沙包

唔知佢 而加我勁卻步

叫過雞要自己收埋唔可以比人知
每次問起都要諗藉口搪塞
成世揹住個包袱
呢個係代價 都係責任黎

呢家一齊左 第日佢再叫雞比你捉到
仲可以大條道理 "你一早知我叫雞啦"

呢條撚樣主動同你講
就係唔想承擔叫雞既代價同責任
根本個格就係仆街底
有事上黎剩係識賴同逃避果d黎
勸絲打睇路

認同,佢講你知就係俾定心理準備你,第時一齊時佢同你做你又滿足唔到佢,佢就可以大條道理出去玩
不了
肯定有keep住叫雞啦
真係好污糟如果係我一定接受唔到
真係9成男都有叫雞?

點會
好多都覺得污糟或者驚惹到病
咁多位巴打記住叫過都唔好講,女人唔會因為你坦白而原諒你
你夠有幾個ex啦
我唔信叫左一年

佢講得出就已經屌化哂

巴打好明顯經歷過

對住某一班朋友, 我都係噤同人講
尤其佢地都係好似好正經嘅人
其實就算之前無叫過,唔代表將來唔會叫…

反而,如果佢玩過玩厭咗,將來唔再叫嘅機會仲高…

當然,要睇下你滿唔滿足到佢囉…
食個臭雞啲雞蟲咁撚污漕 咪撚要啦
樓主 我係絲 拍左拖兩年
一齊冇耐果時男友同我講一齊之前有叫過雞
男人係咁 佢愛你就唔會想有野隱瞞
咁我又覺得冇乜野 呢啲係佢單身時既選擇 冇話道唔道德 正常人都有性需要

利申 同佢一齊之前我係處 冇覺得佢唔乾淨
不過見到樓上有人講起 bodycheck都係個幾好既提議

誠實豆沙包~
真係9成男都有叫雞?

單身, 有工返, 應該唔止9成
如果由讀書一齊拍拖果d 就好少少
咁如果同你講成日夜蒲同唔同既女扑野又點諗?

都接受唔到 無愛都可以搞

有部分人係可以愛同性分得好開,好大可能果個男人都係呢類

樓主有咁多顧慮就唔好開始好d,除非你真係好中意這個人
有返工 長期溝唔到女
好撚正常

所以話介意個男人蠢好過
介意

所以話介意個男人蠢好過

對住鍾意既人坦誠,原來都係錯
我地男人反而寧願坦城,好過比人瞞,當然接受唔到會叫你唔好講
介意 但要接受
咁好仔世間小有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞