介唔介意男朋友以前叫過雞?

841 回覆
280 Like 100 Dislike
我覺得叫過雞嘅仔唔會食得返正常女人

利申:超介意,叫雞感覺好loser

即係晚晚LKF食到免費餐就好winner?

係班臭雞眼中
LKF食到女 係識溝女/靚仔/大隻/有錢既代名詞
叫雞就係呀伯毒撚先做

講左九百幾次,識唔少高大靚仔成日去 ,仲有同佢哋組過團,係佢哋唔敢面對唔想承認冇計

高大靚仔
你接受到佢碌鳩 俾隻雞含吹奶過?
插過d雞 再掂你
同埋我覺得遲下鬧交,佢實講句「你仲cheap過d雞」

我接受唔到就係因為d雞好撚污糟唔知比幾多條撚插過。。。屌

你之前條仔咪又係插過好多條女。
多9餘。

有愛同無愛 兩回事
佢同啲ex做 係情侶既事
叫雞 係多餘 鳩痕唔識忍慾望

慾您老母咩,根本性就係生理需要,佢又唔係老強又唔係偷食單身時明買明賣有咩問題 可能樓豬老豆都係一份子

ptgf明買明賣,
單身時用依種方法搵外快又有咩問題?
點解咁多連登仔都驚自己女朋友曾經做過ptgf?
宜家拍拖無做咪得囉

利申 絕對唔認同女仔去做ptgf 同埋討厭雞蟲

做雞做鴨等於叫雞叫鴨?
又想偷換概念

咪又係性交易
講到叫雞既無問題 做雞既就好折墮咁

冇話過做雞好折墮,唔好扭曲我講嘢
逆向思維
你條女單身嗰時叫過鴨/有sp得唔得
我覺得叫過雞嘅仔唔會食得返正常女人

利申:超介意,叫雞感覺好loser

即係晚晚LKF食到免費餐就好winner?

係班臭雞眼中
LKF食到女 係識溝女/靚仔/大隻/有錢既代名詞
叫雞就係呀伯毒撚先做

講左九百幾次,識唔少高大靚仔成日去 ,仲有同佢哋組過團,係佢哋唔敢面對唔想承認冇計

高大靚仔

明星都有去啦

你估CALL G得一樓一咩

我而家都少一樓一啦
逆向思維

鴨ok,sp會問返佢哋仲有冇聯絡
即係咁
叫雞就未聽過有人唔帶套
出去浦就未聽過有人帶套
即係咁
叫雞就未聽過有人唔帶套
出去浦就未聽過有人帶套

逆向思維

鴨ok,sp會問返佢哋仲有冇聯絡

最好正係叫鴨 sp點都有啲交情 會好煩
除時拍緊拖都會繼續互相調情
你中意佢架,有乜好介意,前題要佢係無病
介意得幾多樣野呢? 窮又介意,樣衰又介意,矮又介意。好啦,有個高大靚仔有錢但叫過雞,你又介意啊
你中意佢架,有乜好介意,前題要佢係無病
介意得幾多樣野呢? 窮又介意,樣衰又介意,矮又介意。好啦,有個高大靚仔有錢但叫過雞,你又介意啊

agree
如果高大靚仔佢哋又會話,我愛佢所以可以包容佢所有嘢
如果係靚仔有錢 叫開高級雞
走黎溝你
你地又會話冇問題架啦
又會話男人會為左你改之類
即係咁
叫雞就未聽過有人唔帶套
出去浦就未聽過有人帶套

咁你都幾孤陋寡聞
即係咁
叫雞就未聽過有人唔帶套
出去浦就未聽過有人帶套

你又真係幾見識少喎巴打
浦帶套就唔洗講啦,好平常嘅事
但係叫雞唔帶套我又真係聽唔少
有d仲菊花都玩埋咁呢樣就真係好少啦
第日佢可能都會偷偷地出去叫
有一次必有第二三四次
忍到就唔會咁啦

我都想繼續去
問題係冇人陪我去

點解叫雞都要人陪
冇愛都同人做愛嘅人 要不得
男女都咁話

我個觀念都係咁樣
其實戴左套真係咁安全咩,講到戴套實無事,咁點解有咁多人生性病?利申想叫
其實每個人既價值觀都唔同,自己既價值觀亦唔可以套落人地到 女仔點都會介意架啦,但你真係愛佢既就點都會慢慢咁去接受

所以我唔明點解要屌樓主介意
或者男仔轉個頭介意樓主其他問題我都覺得好正常

明白 我都認真
唔知呢度話叫雞好正常既巴打
有幾多個真係叫過雞
冇叫過嗰啲就自動收聲啦
有叫過嗰啲
你可以好口響同你中意既女仔
一齊左既女友/老婆
我叫過雞呀

我就真心adore你

如果唔係
你都係收聲把 網上就兇狠

我都覺得男人單身叫雞真係好撚正常既事
女人冇可能明白男人嗰種性慾難耐

但 都唔好咁on9俾人知

呢個世界 尤其香港
道德指數係高到無可再高

講叫雞野 你都緊係只同返會叫雞嗰班講啦

其他朋友都唔敢講
更何況女友

至於樓主 佢對你坦白
係因為佢好唔想失去你
但好明顯佢呢個決定係錯撚哂

你分手嗰陣
記得同佢講 冇女係唔會介意
下次記住唔好咁蠢

我地未一齊嫁
屌,女人
10個男人9個滾

醒小小啦
你都俾第2個屌過,收過第2個禮物,嚴格上,有咩分別

你唔好送禮物比你條女
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞