介唔介意男朋友以前叫過雞?

841 回覆
280 Like 100 Dislike
根本你自己都有答案
問嚟都晒氣

我都覺樓主一早有答案,所以我理解佢想問既問題係:點解會有男人咁on9

我寧願佢坦白同接受佢過去
好過佢呃我我自己發現
我知有啲女仔會選擇唔理唔深究鴕鳥心態
但一個人連坦誠都做唔到我冇辦法同佢行落去
平心而論
你老尾你話你唔係處
條仔仲要未同你一齊就坦白
咁你介意條撚咩,你介意咪唔同佢一齊囉
問長問短

佢坦白講出黎就係想問我介唔介意
我介意有乜問題呀
我覺得叫過雞嘅仔唔會食得返正常女人

利申:超介意,叫雞感覺好loser

其實我ex同我一齊時叫過雞 所以係我一條刺
平心而論
你老尾你話你唔係處
條仔仲要未同你一齊就坦白
咁你介意條撚咩,你介意咪唔同佢一齊囉
問長問短

佢坦白講出黎就係想問我介唔介意
我介意有乜問題呀

有答案你又問?
同ex搞 vs 叫雞 係好撚大分別lor

咪就係囉屌
唔明點解樓上班人可以混為一談
接受唔到

但佢肯坦白又幾難得
唔係處就唔可以介意男友叫過雞,真係goodest logic
叫雞即係你男友接受到有性無愛,咁嘅人一唔一齊得過你諗下啦

咪係囉
唔知乜撚野邏輯
同埋好撚污糟呀。。。。
講呃人呢樣野我有經驗

先前我有個朋友既老公係公司搭上左一個女同事
成班女人都好睇唔過眼
但係當我地想同個女人講你老公有小三
個女人話唔想知
呢個世界係好多人鍾意生活係謊言之中

講穿個結果可能不堪設想
男人 你想講女人有時未必想知
根本女人好多時候已經心照

未必係鍾意活係謊言嘅,可能係唔想面對或者係唔識面對事實

佢嗰陣時大住個肚
又辭左職無返工
又新婚 層樓靠老公供
我諗佢應該真係唔知可以點面對現實
誠實豆沙包~

呢D野就算捉姦在床,死都唔會認架啦
俾人見到入房。都話自己做義工做訪談㗎啦。
邊會咁搞笑會認

個男仔又真係幾老實

人地就係諗住自己坦誠會加分,點知......

佢可能真係好鐘意 唔想有任何野呃對方 此等愛情

佢肯誠實好過佢唔肯

其實好可能佢都已經玩化鳥,睇化鳥,先會同你誠實

個班講佢因爲同你坦誠之後,所以有藉口叫多次班人係甚麼邏輯

原來同女朋友坦誠後,就可以繼續叫雞

因為一個叫開雞嘅人係冇可能繼續叫
呢啲嘢男人心照啦
我就唔多講啦
其實冇染性病,可以有幾污糟?

冇架,啲女人覺得污糟咪污糟,冇得解

你條女比幾十條仔屌過你覺唔覺污糟?
我男朋友都叫過,而家成日都覺得佢仲叫緊
介意咪分開,人地好恨同你一齊咩
分開之後嗱嗱臨叫返飛啦
介意
希望呢個post所有覺得叫雞無問題既巴打
會搵番同類人 eg.公厠/雞做女友/老婆
唔好害其他好女仔

岩呀 搵番價值觀相同既人
誠實豆沙包~

呢D野就算捉姦在床,死都唔會認架啦
俾人見到入房。都話自己做義工做訪談㗎啦。
邊會咁搞笑會認

個男仔又真係幾老實

人地就係諗住自己坦誠會加分,點知......

佢可能真係好鐘意 唔想有任何野呃對方 此等愛情

我覺得個重點係條友on9
佢以後一定會同你講話我對你咁坦誠
你都要對我咁坦誠
咁好難相處個喎
倒不如一早唔開始啦
介面
不過男朋友曾經想叫雞 原諒咗
介面
不過男朋友曾經想叫雞 原諒咗

咪又係女一件 戴哂套
你同佢既分別咪就係收錢同唔收錢

冇叫過

無錯就係咁 仲有樓主埋又係比其他仔屌過

果個係我以前男朋友我唔撚係叫鴨囉屌
一早向你坦白已經好好
唔係人人都有咁嘅勇氣

我都無接受既勇氣呀

咪就係囉屌

女人成日同人講
真係愛嘅就要接受另一半嘅過去

兒家又雙重標準
我覺得叫過雞嘅仔唔會食得返正常女人

利申:超介意,叫雞感覺好loser

其實我ex同我一齊時叫過雞 所以係我一條刺

當時你係點知道佢有去?
其實最介意既係咩
驚佢有病?
驚佢一齊緊會再叫?
覺得佢好污糟?
接受唔到佢可以冇愛咁同人搞野?

以上皆是。
邊個會唔介意

叫雞接受唔到

如果叫d呀嬸我真係隔夜飯都嘔出黎

咪就係囉屌

女人成日同人講
真係愛嘅就要接受另一半嘅過去

兒家又雙重標準

咁樓主接受唔到啫
唔代表所有女人喎
我己婚接受到
完全係I don't fucking care
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞