介唔介意男朋友以前叫過雞?

841 回覆
280 Like 100 Dislike
我唔信叫左一年

1年日日叫, 高矮肥瘦老嫩都玩過, 船又沉過醒過來就會睇通哂

佢講得出就已經屌化哂

巴打好明顯經歷過

當你出黎社會做返3,5年嘢, 有錢就會身痕, 但真係會麻木
男人係好專一, 只愛18~22
如果一個男single 噤多年冇去叫雞我真係唔會信

單身廿幾年,無叫過,唔係無錢
唔好拎你自己果套套用係所有男人身上

咁都要搶光環
叫雞 就係戴住個套做愛
同ex 又係戴住個套做愛
個差別就係要比錢同唔洗比錢
不過同ex可能出街比曬錢
或者有愛同無愛,雖然同ex都可以無愛
其實叫雞啪啪啪 or 同ex啪啪啪有咁大分別咩

心態問題
認真,每個人都有過去架啦

佢仲要單身7年喎,想像吓可能佢一個人大時大節孤伶伶純粹想解決吓生理需要,而唔係去落club 搵女ons或者呃女上床玩弄感情

其實性交易唔一定要諗到咁污穢既,性工作者都唔一定需要被標籤,何況係顧客

講真,人生好短暫,要搵個情投意合既真係唔易,唔係要強迫你接受「叫雞」呢個行為,但係考慮既過程,應該係諗接唔接受一個「愛你但曾經叫過雞既伴侶」

樓主咪正正問緊呢樣野lor
我唔信叫左一年

1年日日叫, 高矮肥瘦老嫩都玩過, 船又沉過醒過來就會睇通哂

佢講得出就已經屌化哂

巴打好明顯經歷過

咁都要搶光環

咁都要比人話搶光環
你識我咩,我咁講有金執?
佢咁誠實都壞極有限嘅
佢肯同你講證明佢有心同你一齊
叫佢check下再決定同唔同佢一齊啦
利申:男朋友之前都有叫過 但我而家同佢一齊好開心
樓主一早有立場講毛咩
問得出咪即係介意囉
坦白係人情 隱瞞係道理
識你之前叫雞屌飛機杯屌mary都唔關你事啦
放人走啦好嘛
係咪處 同有無叫過雞好撚大分別喎
你係咪接受條女同你一齊之前係公廁先

接受唔到
如果掉返轉男女角色 條女話自己以前做過雞 啲回覆實唔同哂
你地班男人唔好介意自己條女做過ptgf啊
當佢有好多個ex就得
你夠比人搞過啦
有咩資格嘈
我唔信叫左一年

佢講得出就已經屌化哂

巴打好明顯經歷過

我果套應該啱九成半嘅男人
......但我識得唔去玩嘅多數比較宅
個個都有性需要
有d人自己解決 但你嗰個就要靠人幫佢解決
即係以後你有咩原因唔搞/搞少左佢都一定要去搞搞震先滿足到
你諗你lo
介意
男朋友搵過SP都還可以接受,叫雞真係不了
冇病就得啦
有病既女仲賤過一隻冇病既雞
叫雞 就係戴住個套做愛
同ex 又係戴住個套做愛
個差別就係要比錢同唔洗比錢
不過同ex可能出街比曬錢
或者有愛同無愛,雖然同ex都可以無愛
其實叫雞啪啪啪 or 同ex啪啪啪有咁大分別咩

你啲ex係雞係公廁唔代表全世界都係

閱讀障礙真係好可怕 我幾時講過
其實有咩所謂 最緊要安全 好過佢周街食女俾人唱
如果掉返轉男女角色 條女話自己以前做過雞 啲回覆實唔同哂

唔好係到亂咁up,掉轉角色應該係條女去叫過鴨
其實講咁撚多做咩
你開得po要問就姐係介意啦
你全部留言都係同意介意
屌我十歲開始叫

不過係麥樂雞
你地班男人唔好介意自己條女做過ptgf啊
當佢有好多個ex就得

偷換概念
大把有錢佬叫雞包女女

不過富豪玩明星雞
窮人玩141咁囉

咪又係雞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞