介唔介意男朋友以前叫過雞?

841 回覆
280 Like 100 Dislike
唔係處就冇資格介意 完
我諗我都會介意,心入面會有一根刺

諗起有條友好似畜生咁控制唔到性欲個樣就想嘔

見多d 世面啦
根本好多都係當娛樂
你地就睇到咁大件事
好多有女有老婆既都會叫
你去行一轉又會見到乜人都有
Mk仔,西裝友,阿叔都有,
有d 仲好型棍
不過同條女講又真係on9
仲係對愛情有無謂既ff
覺得要對對方坦誠

唔係話全部男人叫雞都係咁 阿叔老來無聊或者老夫妻冇哂性生活 叫下雞開心下 我好支持架
但係睇樓主個case 似冇女毒撚想屌西又第時條女明白同接受佢 就好

咁姐係人既問題而唔係叫雞既問題啦

心態問題
叫得雞就唔好旨意有好女仔埋單
男女同理

點解我有幾個朋友都有好女仔埋單喎

你個世界觀好似普遍女人都覺得男人叫雞好閒
甚至接受自己另一半叫過雞

不如你真係問身邊唔好年齡層既女性, 睇下佢地咩睇法

連登既絲打話點點點
連佢地係咪有撚都未知

叫雞既有幾多會俾人知
睇落咪又係正常人一個

瞞到咪瞞

條女瞞你又話你聽咩
想屌真女人想到黐線嘅loser先會叫雞

見多d 世面啦
根本好多都係當娛樂
你地就睇到咁大件事
好多有女有老婆既都會叫
有d 仲好型棍
仲係對愛情有無謂既ff
覺得要對對方坦誠

唔係話全部男人叫雞都係咁 阿叔老來無聊或者老夫妻冇哂性生活 叫下雞開心下 我好支持架
但係睇樓主個case 似冇女毒撚想屌西又第時條女明白同接受佢 就好

心態問題
男女同理

連登既絲打話點點點
連佢地係咪有撚都未知

唔係好閒,你可以唔信,但係有女仔真係接受到,咁當然都係睇人嘅,

我再講多次,接唔接受到係你自己嘅選擇,冇話啱定錯,因為樓主開左post問應唔應該對面有冇叫雞而接受個男仔,所以我先覺得睇一個男仔唔應該單憑呢樣嘢就判佢死刑

再講番俾佢知其實真係有好多男人都有叫過雞,呢個亦都係事實,當然你如果問女人介唔介意,九成女人都會話介意,因為如果唔咁講好似政治唔正確咁,咁緊係有女人真係介意,但係如果介意嘅咪選擇離開囉,同性格不合一樣啫,性格唔啱咪自然分手囉
而家唔介意 你遲啲會
我ex就係因為咁所以變左ex
當時都有說服自己同爭扎
但最後都係頂唔順
去浦食女其實仲衰過叫雞
不過而家大眾接受到去浦多過叫雞

因為女人覺得男人食免費雞係有本事
叫雞只係loser出錢

哩種諗法多數係啲好有自信既女仔 先咁諗
多數自卑絲打 都會覺得
sp>g>蒲
因為蒲得/叫得雞一定唔止一次
反而sp會好易分開性同愛 同屌開同一條女 感覺上好啲

痴線你點知果個有sp既男仔係得一個sp, 又係基於乜野條件而有sp?靚仔?身形好?性技高?定係有錢搏佢包起自己?
而且其實好多時性同愛係sp方面係未必分得咁開,好多都係「兩個一齊有激情幾開心,唔想為對方負責/同佢一齊會過唔返依家既生活」先變sp, 仲未計果d好似叫雞咁既會潛船。
sp雞蒲果d全部都不要得 不過因為佢有條件去玩所以特別吸引你咁姐
有咩好問啫,問一大輪其實心入面就鬼咁介意
誠實抵讚 但接唔接受到係一回事

所以好人無好報
你咁既好仔都放棄,你呢世唔洗結婚。

D仔話你知無叫過,你唔係真係信呀嘛????

見多d 世面啦
根本好多都係當娛樂
你地就睇到咁大件事
好多有女有老婆既都會叫
有d 仲好型棍
仲係對愛情有無謂既ff
覺得要對對方坦誠

心態問題
男女同理

連登既絲打話點點點
連佢地係咪有撚都未知

唔係好閒,你可以唔信,但係有女仔真係接受到,咁當然都係睇人嘅,

我再講多次,接唔接受到係你自己嘅選擇,冇話啱定錯,因為樓主開左post問應唔應該對面有冇叫雞而接受個男仔,所以我先覺得睇一個男仔唔應該單憑呢樣嘢就判佢死刑

再講番俾佢知其實真係有好多男人都有叫過雞,呢個亦都係事實,當然你如果問女人介唔介意,九成女人都會話介意,因為如果唔咁講好似政治唔正確咁,咁緊係有女人真係介意,但係如果介意嘅咪選擇離開囉,同性格不合一樣啫,性格唔啱咪自然分手囉

個d所謂既「接受到」= 因為個男既有錢 而女既又懶想人養
其他I don't fucking care 呢d唔叫接受 係買賣
正常女人知道男人有叫雞 都係搵辦法掠多d錢 然後止蝕走人
繼續合理化叫雞呢件事啦巴打

實有人會講男人唔有錢有d女既都唔介意
道理同公厠都會有好男人埋單一樣
間中都會有個盲既 爆左煲咪又係上黎連登開post叫春
你咁既好仔都放棄,你呢世唔洗結婚。

D仔話你知無叫過,你唔係真係信呀嘛????

冇叫雞, 但one night

冇叫雞但係有100個女朋友

唔怪得d女叫自己ptgf 啦
下次d人叫雞 話自己拍散拖咪ok lo ?
同ptgf 上床都係gf

心態問題
男女同理

連登既絲打話點點點
連佢地係咪有撚都未知

叫雞既有幾多會俾人知
睇落咪又係正常人一個

瞞到咪瞞

條女瞞你又話你聽咩

係架
個世界就係咁
同一道理 女人試過one sp 記得驗身
我係仔都接受唔到叫雞黎解決性需要
利申單身左廿尻幾年
話自己冇叫過雞既男人
一係講大話 一係青頭仔
冇第二個答案 自己諗
無叫雞 間唔中dup下邪骨又點睇?

見多d 世面啦
根本好多都係當娛樂
你地就睇到咁大件事
好多有女有老婆既都會叫
有d 仲好型棍
仲係對愛情有無謂既ff
覺得要對對方坦誠

心態問題
男女同理

連登既絲打話點點點
連佢地係咪有撚都未知

個d所謂既「接受到」= 因為個男既有錢 而女既又懶想人養
其他I don't fucking care 呢d唔叫接受 係買賣
正常女人知道男人有叫雞 都係搵辦法掠多d錢 然後止蝕走人
繼續合理化叫雞呢件事啦巴打

實有人會講男人唔有錢有d女既都唔介意
道理同公厠都會有好男人埋單一樣
間中都會有個盲既 爆左煲咪又係上黎連登開post叫春

ok,你咁諗我都冇計,係有機會爆煲嫁,所以一早講左就仲好,接受到就一齊接受唔到就離開,就係咁簡單
原來男人一叫雞就要止蝕走人,仲要掠多d錢先走,咁嘅女人咪仲低賤,要走就一聽到就走啦,又要為錢留耐d咁嘅女人同雞有咩分別
所以你覺得所有女人都係為左咁先接受個男人叫雞,上面都有絲打結左婚都接受到喎
大把男人叫雞啦
唔同你講就無叫咩
起碼人地叫左一年之後都無叫先
一定介意~~~
所以啲人話要呃就呃佢一世
女人唔係理性動物
唔好似為坦白左就無敵
因為佢地會諗好多野
可能係佢地角度真係想你唔好講
講完變左要女方承受咁,唔講個男仔內心或者仲會有少少歉意。
無睇哂post

你想我地點答你呀?
企係你男朋友個邊就自動歸納入 M記聚會毒撚父權既連登仔
仲要話 我地唔明白你

即係你介意 想分手囉
咁咪分囉屌
我好介意..
成日都會諗起 但係又要扮無事
每次都自己係度唔開心 夜晚係度喊
不過真係愛佢 所以唔想同佢分開
只會自己係度唔開心

我同你好似
呢度啲人連女朋友同EX做過都介意人唔係處 但又叫人接受個男仔叫過雞
咁如果佢ex係雞係公廁呢?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞