蜘蛛俠 Spider-Man: No Way Home 劇透集中討論 (18)

1001 回覆
33 Like 6 Dislike
unhappy logan,pp即死
最後個個忘記蜘蛛俠,係唔係代表以後集結都無蜘蛛俠,個版權sony攞返?
唔記得who is Peter 咋嘛
蜘蛛俠仲記得
只係trailer. YouTube 應該好快有
睇果陣係幾感動
完咗又有啲失落
因為peter同梅姨嘅善良
令前2代spiderman同敵人都有好結局
但係今代spiderman一無所獲
所有人都唔記得佢
所有經歷都化為烏有
但係tom係tony同happy招返黎 因為所有avenger都曾經見過tom真身 姐係宜家所有人冇曬同tom合作過既記憶 所以應該要俾人招多次 ?
Same, 其他比d仆街劇透同立場左,反而DD只有fans睇,對我來講係驚喜
冇同Tom 合作唔代表冇同Spider-Man 合作
即係純粹冇人見過Spider-Man 咩樣
你岩
真係唔知邊個時間點流出
但八爪係話睇新聞
忘記Peter parker only
個樣自動打左格仔咁

可唔可以加埋呢個meme
有幸聽到真人再示範一次好正
戲院無人識笑
其實冇咩 單純就係好強大 可以跨越唔同嘅維度/宇宙咁
又變返窮撚

咩科技嘢都冇哂
佢咁醒,實自己整到裝嘅
反而想知佢邊有錢租屋
今日睇完
老老實實改正壞人呢忽太左膠有啲頂唔順
唔係仲有tony 俾佢既Iron Spider Suit咩
眼鏡都冇埋啦下話
我見八爪還返啲納米俾佢 應該有啩
應該俾個乜鬼災難唔知乜部門沒收曬 戲裡面好似都有伏筆講佢哋想研究破解tony啲科技
眼鏡俾人扣起左,唔知還左未
Iron spider 爛左半件
紅黑果啲nano唔知點轉番落iron spider suit
就算有都唔知連唔連到線用
即係 無第一集果個boss咁勁??

不過其實 奇異博士 都無打嬴第一集個boss
只係一直時光倒流煩到個Boss自己走佬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞