蜘蛛俠 Spider-Man: No Way Home 劇透集中討論 (18)

1001 回覆
33 Like 6 Dislike
Tom 唔去mit 令我念番起入u後中學既兄弟都分道揚鑣,個個都有自己既新發展,新朋友新生活
呢點有d感受
蜘蛛俠出去收集人返黎, DS 係個洞行出黎好似損手爛腳咁, 咩事?

唔記得係幾時,但果個時間DS未有打鬥劇情出現
我半信半疑,同埋最初估就算有
都係最尾大戰,係D紫色裂縫
衝晒入來,打兩打樣都唔出就
各自退場
冇諗過一二代出現係搞笑嘅場口,未睇之前重諗住係好英勇咁出場
咁樣會冇曬mood
Lizard個造型有update過
終於睇完
黎集既蜘蛛俠可以直接做END都得
但如果再繼續寫既話,寫佢係社會工作同毒魔,但好似無左IRONMAN既裝備及其他英雄既神助攻比裝備,唔知到時會唔會失色左。(感覺好似經歷左好多事,最後由零開始過)
expect有三代,但expect係最後大戰打完就算,估唔到三代有咁多交流
有得做嘅就CG人
剪出黎既好似肺炎請唔到
同埋rhys ifans唔太鍾意做Lizard
屌你笑撚咗

Highest opening days of all time US #BoxOffice
#Endgame 157.5M
#SpiderManNoWayHome  121.5M
#TheForceAwakens 119.1M
#InfinityWar 106.3M
#TheLastJedi 104.7M
#HarryPotterAndTheDeathlyHollowsPart2 91.1M

Explosive FRI opening for #SpiderManNoWayHome  at domestic #BoxOffice, as #NoWayHone grossed 121.5M in its opening day, including 50M Previews.
-Biggest opening day since Endgame’s 157.5M
-2nd biggest opening day of all time, only under #Endgame
https://www.youtube.com/watch?v=aU3he81BOUQ&ab_channel=TheWorld%27sFinest

睇完呢套,令我諗起以前睇動畫呢一幕,有6個spider man
我尋晚睇 我果場得我一個笑
開門既原理都未搞清楚,佢只係講左同名既人,但心念緊Tom,都開唔到去Tom 身邊
門既用法唔似死亡筆記
本身半信半疑same但睇前幾個鐘比垃場劇透左
真啊,好驚喜
話時話 依家無左time stone
Client:我要改呢樣,仲有呢樣,再改埋呢樣啊
都係client:我都係要番原本嗰個

工程,IT,Design狗之痛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞