蜘蛛俠 Spider-Man: No Way Home 劇透集中討論 (18)

1001 回覆
33 Like 6 Dislike
Ok… 我當你講嘅野啱
但點解thanks無敵咁款仲要打拳頭交
講緊泰坦星個時?佢打個時有用石既力量架wor
寫撚左咁多年都知佢9up當食生菜㗎啦
佢就係射過救唔到先瞓埋抱
佢係有用過.. 但無論係地球定泰坦 佢都好似突顯唔到佢已經係依個宇宙無敵咁濟 都仲有用拳頭打交..
無敵係講緊佢齊石狀態wor
單拖幾時有話過佢無敵
泰坦星俾人圍成咁都只係扣左一滴血仔
係地球直情無個阻到佢
仲有佢有5-6粒石果時 雷神同captain marvel 都夠佢打… 咁姐係依兩條友同有5粒石嘅thanos 係同一水平?
thanos一用石即刻打走captain marvel啦
用石會攰架
帶記錯嘅話 hulk 一開始就已經講佢無敵 果時仲要得2粒石
無敵係講緊佢齊石狀態wor
單拖幾時有話過佢無敵
泰坦星俾人圍成咁都只係扣左一滴血仔
係地球直情無個阻到佢
冇記錯嘅話 hulk 一開始就已經講佢無敵 果時仲要得2粒石
雷神把斧係同d石同級level既武器
cm幾時有同過齊石thanos打
endgame個下係爭緊手套 都未戴上手
ching不如全部睇過晒先
Tony 死之前 Set 好咗用虹膜辨識副E.D.I.T.H.眼鏡仲會唔會用到
前題係要Stark Industries嘅system online 返
Thanos 最後已經帶左上手 差啪手指 係cm 帶住左
啲人仲係咁屌佢小朋友諗法幼稚
十零歲對個世界抱有希望係正常嘅事黎
所以想幫人都係正常
善良有罪嗎
hulk話無人夠佢打姐同埋1on1又真係無人夠打wor
雷神把斧係同d石同級level既武器
cm幾時有同過齊石thanos打
endgame個下係爭緊手套 都未戴上手
ching不如全部睇過晒先
Thanos 最後已經帶左上手 差啪手指 係cm 拉住左
電影弱化左好多thanos
未戴晒的 所以先要扯粒力量石落黎打cm
開頭拎住power stone
梗係打拳頭交
唔弱化會差太遠
以我所知 果6粒石一開始話係宇宙爆出黎 所以好勁 咁如果依把人手製嘅斧都有咁嘅水平 反而我覺得係啲石吹大左
漫畫設定唔好拎出黎電影度講啦
人地戲設定係咁你唔受係你既事
好想快d 睇DS2 就真
佢係咁問點解打拳頭交
人地玩開近戰,除左2個,其人打極都無傷咁滯仲唔算無敵咩唔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞