蜘蛛俠 Spider-Man: No Way Home 劇透集中討論 (18)

1001 回覆
33 Like 6 Dislike
唔知wow左未,ned聽完tobey講佢同harry既事後話I’m your best friend and I won’t be your enemy,然後睇返原版ned會做hobgoblin,呢句係咪特登舖定
同彩蛋1留返嗰滴venom係咪舖埋之後flash
可能係伏筆?留左一滴喺度,之後flash變agent venom?
弱智
係伏筆
但依家冇必要再睇sony果邊既venom

劇情要佢開到就開到
開唔到就開唔到
開到閂唔到就開到閂唔到
今集蜘蛛俠同x men 集dofp一樣

感動、回憶滿分

希望荷蘭豆仲有下集電影啦
2幕癡住,好難唔記得沙人係入面休息緊
黎緊三集有hobgoblin唔出奇,而家Ned都冇左記憶,
唔算得上係佢Best friend
我都有咁諗
可能係我諗太多
但淨返既係希望睇到
Spider man同dead pool
Spider man同venom
Pp同返mj 一齊
Spider man係類似復仇者既戲擔大旗
同埋佢好好交棒比miles
好似有啲貪心
夜魔俠會唔會出,見都有佢份
咁公民身份應該仲有掛
如果唔係佢點租屋同埋考試
但gg仔同觀眾記得嘛
不過ned咁大份會點著hobgoblin 既裝束呢
Agent venom係好定壞
重考可能係想遠離mj 同ned唔去mit, 留番New York
Happy 如果唔係Peter 係Spider-Man 都唔會識到May, 所有果然已經錯哂
會唔會說係DS 2 解釋間用左呢個魔法既後果
身型依d野冇所謂既加上同best friend打係SM必經既階段
幫政府做野既人
有冇人好似我咁未入場果陣係唔知會3代同堂?
你入到復聯?好好呀 但咩嚟?
睇預告當睇咗
仆你個街,岩岩發現Wikipedia有人將成集嘅故事劇情寫晒出嚟,連彩蛋內容都寫埋
我玩PS4隻gg俠有講Peter 讀帝國州立大學
唔知會唔會轉左大學
我今朝睇fb都比立場既評論係個標題劇透左我
魔法係話所有人唔記得Peter, 但冇話所有野,希望javis或vision(白?) 會記得
實情係我覺得Sony marvel 留左好大個空間比自己,第日有冇續集或故事點發展都會合理
I have been falling…FOR 30 MINS!
我想睇Spider Gwen多啲
拍Miles咪又係細路做Spider Man,感覺同Tom嗰啲冇乜分別
一係又變咗講黑人議題

雖然Gwen可能都差唔多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞