蜘蛛俠 Spider-Man: No Way Home 劇透集中討論 (18)

1001 回覆
33 Like 6 Dislike
好似比DS拎左黎做捕捉器
天上嗰啲係咩角色?
個箱係古代武器 即係本身已經有係度 未問緊同pp捉奸角返黎兩者有冇關係 定純粹整箱既時間廢事奸角係出面破壞先捉佢地返黎先
What is your password?
Password
一開始未ready好
仲睇緊有咩方法搞返掂
咁岩又探測到有異界生物去搞破壞
於是DS去左捉蜥蝪人
捉完就拉tom過黎叫佢去捉
等佢地唔好搞破壞
DS就走左去做準備
最後就拎左個box出黎想㩒制然後被搶
Sony 同marvel 好friend wor. 但Spider-Man 方面Sony 可能有自己念法
早幾日係九龍區啲戲院睇gg俠 andrew 同tobby出場成場人都呼叫
佢地閃走咗個咒先用架
其實任佢噏
寫手一句話
淨係可以用喺仲在世嘅人身上
就粉筆字咁抹哂
Same, 我OT 左成個星期,星期六終於可以早d收工去睇。而星期6早上我仲開緊會時偷睇Facebook,點知就見到垃場呢個post

由永恆族完等左一個月既興奮就比佢破壞左
Cls
隔離港父個po咁樣又上咗熱門
咁多人問邊個邊個唔記得pp既問題
我理解係最原先係想d人唔記得pp係sm
但tom仔越加越多條件->spell失控 搞到黎自唔同universe知到pp就係sm既人黎左mcu既宇宙
要解決既方法=再cast一個spell係令所有人唔記得pp係咩人(但d人會保留sm既記憶, 只係唔知sm真人係pp,對應番tom仔最尾講就算d人唔記得佢 但做過既野會留低)
所以由一cast完個spell開始ned同mj就變左生命上冇左pp呢個人存在過咁(時管局點解冇理呢條分支詳情請睇loki)
同埋個spell應該都只係影響到係唔記得mcu既pp而唔係全部宇宙既ppds最尾都係對住tom仔講 叫佢同前2代,mj同ned講byebye

唔好再問
千其唔好批評一D批評既人
因為佢地會打稻草人批評你地唔比佢批評
所以AI 會唔會識Peter Parker 家下最大既問號
Javis 同白vision 可能識Peter
Mysterio is dead

外國啲觀眾勁好玩
其實可以先teleport MJ 同Ned去其他universe,DS洗完腦再叫番佢兩個番來
5分鐘前睇完
1次過出3隻蜘蛛俠係幾吸引嘅
但係時間太短無咩合作
打鬥都唔係咁精彩
Doctor Strange都唔熟一陣有排搵佢地返黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞