蜘蛛俠 Spider-Man: No Way Home 劇透集中討論 (18)

1001 回覆
33 Like 6 Dislike
認真睇復仇者啲人都未必會齊心拍掌(我指至少四分一個場拍)
突然諗起永恆族最尾打死左隻天神族,留低咁大條屍係個海度成套戲冇人提過
其實條時間線係點
一齊係月光下swing
呢一幕劇情目的就係俾兩代出場
再黎如果真係整多第三第四個 其實成件事會變左無意思
因為第一第二代 大家有反應既原因係回憶 大家激動興奮係有一啲好強好實在既原因
你強行整多第三四個會變左「多左」
最少天神族, the watcher, 同kang 應該會識Tom
希望sersi都識Tom
DC Shazam都係咁拍啦 無話唔得嘅
講番佢真人
最尾大戰咪講左
1,2代擅長獨戰
3代擅長同人組TEAM
想問吓有無人知TASM 2 concept art有無出過書,想買返
屌終於睇左

一開場無耐就見到Matt Murdock!
好似剩係配音
https://www.youtube.com/watch?v=xsIiLHtzU0g

好快俾人封
其實3個嘅戲,係好似清談訪問咁
dr strange話個spell可以穿透multiverse事實上都真係
咁最後個spell應該會影響埋一二代嘅宇宙
呢度吹水好突兀,有D夾硬咁
其實我唔明白Peter Parker點解可以真係完全冇人記起, 即係我唔信 MJ,Ned同Peter冇合照囉,打開部電話睇下D相應該都會懷疑究竟呢個係邊個嚟。 就算冇check番D message紀錄都會懷疑啦係咪呀
邊度講穿透multiverse
忘記了
通常呢啲劇情 合照應該都會冇咗Peter
咁應該唔淨只佢哋冇咗記憶而係改寫咗現實
個彩蛋同doctor strange x wander 正到
雖然唔記得佢係蜘蛛俠姐

但係pp同班同學都唔記得 真係咩
如果係咁即係佢連身份證都冇?!?
其實全部都係
加菲杜比去肥仔屋企,十足十果D Sit-com請左神秘嘉賓客串咁
有ff 過Jessica Jones會入mcu, 不過唔緊要啦mcu phase 4 好多伏筆都收,有得睇其他已經好開心
幾時有咁講
Jessica Jones 劇集好睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞