蜘蛛俠 Spider-Man: No Way Home 劇透集中討論 (18)

1001 回覆
33 Like 6 Dislike
希望佢地都開心,有得做新Spider-Man 既mentor,做Spider-Man 唔只係為打份工,佢兩個係好多人心目中永遠都係hero
其實美國冇身份證
仲記得End Game之後好多人仲講緊三巨頭退落黎之後Avengers會由SM同Black Panther做中心
但Chadwick既死同SM既下場似由Captain Marvel為首
點解落咒之後MJ同肥仔會完全唔識Peter 明明三個係同學
所以佢話ff 過Spider-Man 係黑人
當時都聽到知音人講miles 但我覺得只係咁岩講下, miles 係ps5同3D 玩多幾年先啦,真人仲來睇多d PP
建議重睇
wanda 同captain marvel一齊做大佬啦
我覺得係睇劇情編排架啫冇人話一定要好似harry咁打一場就走
不過其實都係我個人主觀感覺可能平淡咁出場真係會適合peter復原多啲
不過講真,如果今次個最終boss係galactus既,
SM同BP都唔方幫到手
綠魔個癲佬格做得幾好
Loki 線、白vision、十環由來、大羅世界同條龍、永恆族去向、刀鋒戰士 全部野點串埋都好長時間,未來幾年我地無限等
Deadpool或者Logan
可能啱佢睇多D
原來tobey spiderman2 有dr connors(蜥蜴人)
佢Professor嘛
以前都冇留意
幾何理論
睇戲認真少少
但如果佢唔識pp
咁點解會黎咗mcu
真,當年由Phase 1到3用左10年
起碼等多5年先有d眉目
A possible continuity error here: In The Amazing Spider-Man 2, Electro never actually discovered Spider-Man’s secret identity before he disappeared, so it’s unclear why he would be summoned to the world where Holland’s Peter lives.

https://time.com/6128825/spider-man-no-way-home-cameos-andrew-garfield-tobey-maguire/
分宇宙同地球線啦
金並應該可以打一排
marvels打Michael Korvac
蟻俠3打kang
應該係講緊同蜘蛛俠有關 唔係同pp有關
只不過佢哋有啲知蜘蛛俠真實身份咁解
香港復仇者聯盟個fans page做咩俾人封咗
佢要強行解釋
咪話電魔來自既果個時間分支
電魔有發現佢身份囉
d反派就算係同一個宇宙
都係不同時間點
即係佢地經歷既細節未必百份百一樣
補個電人hack左cctv 睇到Andrew 係spider man 就得啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞