蜘蛛俠 Spider-Man: No Way Home 劇透集中討論 (18)

1001 回覆
33 Like 6 Dislike
睇個勢點都一定有其他女友 係搵咩人做咁解
佢之後三部曲應該就真係拍返街頭英雄自己生活自己整套似樣既衫(我指對比佢第一套自己整既衫)既英雄電影
想tobey講多啲野 原本沙人比我感覺係嚴肅為女feel 但前面變左搞笑到後面野都冇得講 可惜
Peter B Parker
好慘 happy問佢點識阿梅
Peter真係聽到咁問都那住都似
嗰班DoDC黎
一二代返到原本嘅世界:
仆街喇點解冇人記得我嘅
雖然之前有劇照流出 或多或少都預會係咁
但到真係出場個幕時有知音人叫左幾下都覺得好撚驚喜
多謝導演俾埋佢接磚頭個下 不多不少 啱啱好夠
Tom 已經打過外星人,如果下套又做番friendly neighbour Spider-Man 應該好難寫得好睇
但marvel 應該有能力作落去
肥仔真係會做超級反派

而家D 危機玩到愈來愈大 ( 已經去到多元宇宙層次 )
養大多觀眾胃口但幾難走番轉頭
你回想一下三代一齊衝呀!個鏡頭
就會覺得不負眾望
漫畫佢係替死鬼黎
呢個星期既Hawkeye 出左kingpin,都好大機會DD 會入了,但估唔到咁快入左Spider-Man, 仲有part 咁型既戲比DD, 同你一樣,好想多謝製作組
正如tom個宇宙邊有可能有人唔識Tony
呢下好感動
其他兩個自己擔正咁多集, 依家黎幫MCU助攻, 好俾面咖啦
想問下3個peter parker係lab整cure一開頭首歌係咪spiderman 1 theme song黎?好熟口面
睇復仇者一二三四集結打加集結配樂都無咁激動同想喊
Flashpoint真係好笑抽DC水
多元宇宙應該始終都係俾博士同Wanda 負責啦
下個十年一戰應該真係玩多玩宇宙主線
咁配音都係第二個黎?
Toby: my back my back
只限MCU個個宇宙
Avenger 成班人集結出去打交, 呢D 根本例牌野
但三代蜘蛛俠原班演員一齊作戰就唔同,
好多人睇第一代果時仲讀緊書, 而家睇到呢一幕真係有時代既眼淚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞