蜘蛛俠 Spider-Man: No Way Home 劇透集中討論 (18)

1001 回覆
33 Like 6 Dislike
Willem Defoe嗰種狂真係好正
有段Tom Holland係咁打佢 佢一路捱打一路笑嗰幕勁深刻
請重睇,係唔記得邊個係PP,將PP的存在係呢個宇宙抹走左
八爪魚可能會帶咗stark個 reactor 返去,好似有拎過下上手睇,取代咗佢舊垃圾。
唔洗交税,政府無你任何record,銀行户口/fb/ig/乜鳩account都無,只能夠炒散出cash人生已完
突然發覺有個問題,Connors呢啲咁撚勁既人點解會識Max呢個唔同部門既職員仔
我果場都係得自己係度笑...仲有三個peter係lab互指果幕又係得自己on99笑
又係波台狗
幾時有返三個齊晒嘅海報
Peter之後係咪都只會自己一個?
覺得佢勁慘無咗屋企人仲要無晒朋友
可能等放上Disney + 先有
其實Max 留係mcu 都好有potential
作為最了解電既人,應該係最接近quantum mechanics 既人
去幫ant man 解釋到好多野

但要marvel 導演們去讀physics 啦
真係poor Peter Parker
今次仲no everything
三個Peter 互指我都諗緊係咪致敬位個張圖
但又見無人有反應咁
點解成日講打過外星人點點點 打過咁又點呢 唔使生活 地球會冇晒壞人?
依個說法唔錯👍🏻
等多幾日啦 起碼頭一個星期等一大堆人睇左戲先
其實現實世界我哋咪又係咁
我好憎同人講私事 但可能同人傾密左又會主動講
人就係總有野令到自己不斷有啲minor 野係咁變黎變去
我以為電魔換左演員
都唔差,個lab有Fume hood
不過依家咁樣搞一搞即係變左局長都唔知邊個係蜘蛛俠
咁係咪變哂 蜘蛛俠發生過既事照有發生 蜘蛛俠一同二既事有發生但 但無哂pp既情節 咁啲人啲記憶實質會係點
Happy望住蜘蛛俠整衫呢啲記憶無哂 咁happy角度佢係識唔識「蜘蛛俠」(唔係講緊識pp」
定真係想咁借機會俾蜘蛛俠真係回歸返街頭英雄既角色
遲啲再打太空嗰啲好難再用spiderman
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞