蜘蛛俠 Spider-Man: No Way Home 劇透集中討論 (18)

1001 回覆
33 Like 6 Dislike
其實唔出奇啦,Sony Universal自己都安排左好多角色
個勢似去返SM第一個series咁
掉番轉頭諗應該有魔法可以令某D人記得番peter parker, 隨編劇UP
唔會
影響到平行世界既法術點可能幾野就施完
每代蜘蛛仔都喺套戲入面搵到屬於自己嘅救贖

彌補當年嘅遺憾
笑撚左
咁先係真正Spider man
我覺得ds 嗰陣太多雜念
心靈上未ready 之類
所以搞咁耐
mcu三步曲係前傳
PP係正義毒撚,連登仔就變態毒撚
都好代入 正如可以挽救到當年失去ex 個種做唔到既野 做得返
主要係pp係窮撚,pp仲要搵工讀書,比人知道係gg俠會搞到佢搵唔到工。

tony, thor 果啲都唔駛搵食嘅,驚乜
mj仲戴緊條黑色大理花
呢part 唔明,可唔可以講解下
真係所有回憶
btw,Dr Octopus真係全場VIP黎

salt water or fresh water?
sony都無啦,血戰屠殺,得咬手指個一點血

Uncle Ben
襯番SM夠曬平凡
數學果個係點?咩coordination?講得太快
Archimedean spiral
呢個真,預告乜都無講過
不過如果假如無三代同堂,成件事就會唔同曬
屌回錯po 個人睇法

見好多人話Tom 係on9仔好唔合理 但其實佢個設定本身就係on9仔

首先佢只係一個中學生
大人叫佢做咩就做咩根本好合理
CW ironman 兩野就說服到打Captain
Tom 連發生咩事都唔知

然後叫做打過Thanos
但佢係infinity war個混戰根本無用
leader 係starlord. 主力係ds iron man. Support係mantis. Drax同佢都係無鬼用
Endgame佢就更加無用

今集本身佢都話唔會幫佢地
係Aunt may 屌鳩佢先幫
唔好話Aunt may 做咩咁左膠 佢本身設定就係左膠
佢唔左膠都唔會教到Tom想做英雄

今集先係真正令Tom有成長既一套 起碼知道身份一定要保密
左膠都要量力而為 唔係會害死人害死自己
最後幾分鐘好有以前sony 自己spiderman 味道

自己租屋,截聽,擒窗跳出,swing 特寫,街頭特寫

冇左mcu 陣味

再加上佢比人忘記哂

真係幾舖路有人接手
得張相無樣,希望仲係Vincent D'Onofrio做
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞