蜘蛛俠 Spider-Man: No Way Home 劇透集中討論 (18)

1001 回覆
33 Like 6 Dislike
佢根本未必係what if果個
綠魔係唔係有練過金鍾罩?
Vision 係拎左寶石能量先打到人,即係好似im 粒核咁
控星果粒好似都係力量石
同埋你覺得佢用得廢係劇情需要姐
佢本身種族設定上都屈緊機,就咁睇戲根本解釋唔到所有野
咁佢應該無what if 嗰個咁勁
一嘢兩邊

原來係咁
我屌出嚟話邊個On9諗個標題係到劇透
佢不如去戲院門口講晒啲劇情出黎啦
比人話返我唔一早睇,要全世界就我唔可以上網討論呀?
我話我入劇透post就我on9啫
我睇fb第一個星期都比人標題劇透係我問題咩
條友話佢唔覺得今日去戲院門口講劇情會有咩問題
谷鳩氣
係練過鐵頭功姐 個頭毆成十幾拳 片尾一滴血都冇
What if 一嘢秒左齊石thonas
Toby真係老啦 不過見到佢真係幾開心
唔單止英雄
就算 外星人 來到地球( 雷神/ 銀河守衛隊) 都係直接出真樣

所以唔明白點解咁多人去關心 蜘蛛俠 既真實身份
如果我係記者, 我情願去關心一下D 外星人, 更有新聞價值
MCU好少會有比人打到爆血,通常得皮外傷擦損少少endgame斬thanos手同頭都無咩血
睇返Toby版第一集
綠魔根本好大力
輕鬆接tobey一拳,再一腳踢飛tobey九丈幾遠
Andrew版aunt may
有好短一幕講秘密係要有代價
而且永遠都係
真係應哂Tom個處境
岩岩睇完
想問同mj個故仔係唔係唔會再出現?
綠魔係啪咗自己研發嘅超人血清架所以佢力量應該同CA差唔多
咪寫住原作者標題係三代同堂
立場覺得劇透先改而家個標題
成班冇睇戲既人係到問埋d鳩問題
sor我記錯左再之前果篇
係咪之後都無?
點解ds唔一開始直接整個正方箱㩒制 要pp捉晒奸角返黎先得?
一開始你有見到個box咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞