蜘蛛俠 Spider-Man: No Way Home 劇透集中討論 (18)

1001 回覆
33 Like 6 Dislike
都未講個時間線
冇辦法改變過去
佢救左八爪 但八爪返去當時既綠魔已經係死左

只係另一條線綠魔冇死 但應該八爪一樣冇改變死係水
睇戲要咩氣氛靜靜地咪幾好
Tom GG 如果冇咗stark嘅高科技加持 戰鬥力係最廢
全世界都唔記得Peter Parker唔代表係佢呢個人嘅存在被抹消

你自己諗返喺學校入面總有一兩個人你係唔識得無講過野,睇相都未必認得呢個人
但喺學校記錄度又真係有呢個學生呢個人

而家Peter Parker 個情況就應該係類似咁
佢曾經出現過喺佢有出現過嘅地方
但係無人記得自己同Peter 有過交流
佢對全世界嘅人嚟講只係一個路人甲
你睇文字劇透係自己選擇
我係無預警咁比人post 劇照乜撚都透哂
15號前嘅劇照最多都係綠幕果場,
仲要一半人話PS嚟
你就係果張所以確信有?
Grad Din毒撚.jpg
What if一嘢laser就可以分開thanos做一半
屌 咁撚勁個陣a4廢撚到咁都有
識飛天識laser既幻視
mcu最強戰績:射撚到自己友半身不遂
what if最強戰績:秒Thanos
What if一嘢laser就可以分開thanos做一半
屌 咁撚勁個陣a3廢撚到咁都有
岩岩有場啲人連一代二代都分唔到
唔係笑佢 但覺得佢地好可惜
屈豬豬俠殺人單嘢好似仲未解決,輿論頌係一半一半?
係,好閒姐SM成日都要面對依類野嫁啦
三代同堂+鐵架=自由神像scene

重點係就算係PS都好
結果出到嚟真係有三代同堂=我被人劇透咗
告唔入,但普通市民睇完fake news就一半半
其實出得第一個預告都應該預左3代同堂架啦差在唔知點出/咩戲份姐
估到同比人講你知係兩件事囉
我都好留意到依句
叫佢1號交租
佢住個區仲好似唔平

題外話,上映前喺紐約有啲期間限定嘅「號角日趣」攤發送嘅報紙,上面有人發現呢兩個page。
一個係貧困奇買衫同埋一個聖所要掃雪請工人廣告,好可愛
今晚二刷,唔知仲有冇氣氛
我意思唔係話幾時無左
而係依家無左
咁多媽魔咪
本身有d 期待
睇完覺得名大於實, 有d 格硬拉長做
中間仲見有唔少人訓著晒
6 bathrooms
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞