蜘蛛俠 Spider-Man: No Way Home 劇透集中討論 (18)

1001 回覆
33 Like 6 Dislike
預左佢變奸啦
都係果句,Ned話唔係變奸因為佢地係好朋友,
但而家Peter係Ned心入面消失左,得Pete一個知。
加上SM一定會同Best friend打,係定律黎
應該係佢啦

原先sinister six得佢一個未拍過戲
Dark Knight Trilogy之後佢都唔入流啦
未必有啦,下次都講毒魔
老實講 估就點都估到架啦
出哂前兩代反派斷估到今日漫威唔會咁白痴唔出埋前兩代 唔係真係觀塘割櫈圍漫威
不過估到還估到 預告無出過呢下真係要多謝漫威
但如果連片場照都無流出就真係完美
希望再有下次啲濕鳩員工唔好咁賤格
估到但始終冇官方確定
都算留到d驚喜既
淨係Andrew都已經比人問人癲左
係咁話photoshop
又話比人當係werewolf
Miles冇打過Ganke喎
最後先出半個鐘玩下好抵玩啦
好期待
Ned果句講得太出,好難唔咁諗
有冇諗過所謂流出
其實都係佢哋生意手法來
有吖

Ned問Tobey : 你嗰個universe有無best fd好似我咁架
Tobey: 有吖,fd過但之後佢想殺咗我,最後佢死響我懷裡(即Harry)
Andrew點頭暗示有同樣經驗

Ned同Tom: 希望我之後唔會做超級大壞蛋跟住殺你啦
係抵玩價,不過我一直諗著Tobey會吊高黎賣
佢已經冇咩好撈仲吊高
出Hobgoblin冇理由唔用Roderick Kingsley掛
可以跟漫畫咁Kingsley洗咗Ned腦做替死鬼
之後死埋
Dr strange嘅spell可以delete埋報紙d 相?
但Tobey Maguire 同Andrew Garfield嗰兩個都係Harry Osborn 來
聽故唔好駁故
咁即係有提過綠魔仔Harry囉
Spiderman注定無女
又話有尚大人既

昆左我成舊水
我想回應話肥仔唔係Harry Osborn 最多比人frame做hobgoblin 啫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞