蜘蛛俠 Spider-Man: No Way Home 劇透集中討論 (18)

1001 回覆
33 Like 6 Dislike
太多血就唔係迪迪尼
但血腥+粗口場面好似會留quota俾deadpool

既然有Matt, 唔該green light埋Netflix版罰叔
Spider-Man冇超能力
同埋easter egg 1 同Venom吹水既墨仔酒保,如果大家有睇今期艾美獎横趁喜劇組既Ted Lasso都可能認得佢

有無人覺得咁樣完得好好
tom繼續做spiderman
有晒3部+avengers既經驗
唔洗重開3部曲
又可以掉走iron man d裝貼地好多
但佢同mj 肥仔之前係同學,唔明點解之後連同學記憶都無埋
你明我講乜啦即係唔係dr strange,wanda 嗰啲穿梭時空呀,又會飛呀,隔空取物嗰類
第二集無啦啦有個harry 出黎話佢地係生死之交青梅竹馬咁 0鋪排

老豆話harry 已經發病 全家都係咁
但老豆生勾勾去到四五十歲
harry 根本唔急救自己

明明自己就又有血清又有綠甲 可以解決到問題
就死都要搵蜘蛛血

唔係Andrew 同 Emma 兩個火花勁有演技而且導演又識拍愛情戲 ASM 死左十世
時變局無咗先搞到時間線可以亂黎,但係時變局啲警察好廢喎,睇佢地打洛基都要支棍打埋身先可以減慢佢時間,如果對住有超能力敵人,根本埋唔到身
所以no way home好似完全冇提過依個綠魔仔
如果仲有時間管理局,第一代第二代gg俠應該一早被剪
最尾個箱炸爛左,班人點番到去自己個世界?
有冇人留意時空裂縫嗰啲敵人個影係邊個?記得有個行得好近,拎住支棍,可能將來會出現
個到先係最撚感動
Kraven the Hunter?
就咁飛落去救又唔係太感動,如果係射蜘蛛絲救就感動好多
係炸開左個鎖,一開始個錯spell搞到其他universes 知pp係gg俠嘅人入哂cu,靠個箱先鎖住冇繼續有人入,但結尾炸爛個箱搞到個spell繼續運行,其他universes嘅人會繼續亂入。令全世界忘記pp係解決個錯spell嘅方法。
只係新個spell會唔會影響埋tobey個universe,返到去MJ唔識佢?
親身飛落去救證明 佢愛之深切 上哂身當左佢係Gwen 訓身攬都攬唔切 咁先肉緊
Iron man 留低個 AI 會唔會認得 peter parker?
加排行出黎果下雖然有少少估到,不過都係好驚喜好開心
佢話我隻手會震
DS叫佢睇醫生
問題係一打返開D合照同埋對話紀錄就會懷疑呢一個人係邊個而發現到佢
咁咪會死囉
你個名
一個凡人女人仔為左保護PP去對抗Goblin
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞