蜘蛛俠 Spider-Man: No Way Home 劇透集中討論 (18)

1001 回覆
33 Like 6 Dislike
話哂Electro係設計紐約電力嘅人(定咩城市?)
其實佢好叻,只係大家當佢臭四
其實我覺得佢地出場真心可以再好啲

比sam raimi 拍 就算只係harry出場都可以拍到好撚型好heroic
https://www.youtube.com/watch?v=dwh6SShhnVI

宜家就咁行出嚟就算
復仇者係中學、大學、工作,三個時段
Spider man 係小學、中學、大學、工作,成個成長都睇
童年既野冇得講一定係最有回憶,好似鋼鍊咁,心入面一定有個無可取代既地位
Sam Raimi拍返英雄片我都幾期待
有冇人知 Peter 俾奇異博士打到靈魂出竅果度
點解佢個肉身仲識得閃避奇異博士 ?
Spider sense掛
Spider sense
Tom Holland係19年果陣簽左一套SM Solo movie,
同一套SM會出現係某一套MCU既戲度。
Solo應該講緊NWM,係仲有度mcu唔知邊套,會唔會就係DS2
我尋日睇Hawkeye新一集

真係多謝漫威聽撚住(如果佢真係同Sony嘈過預告問題 要多謝埋漫威堅持)雖然大家都預左三代同堂 但預告出左就點都係差好撚多
依家成件事由預告到上映個感覺係真係好撚正
呢啲係真係有feel
相信台前幕後班人都忍左好耐等呢一刻
但好慘蜘蛛俠首映咪無得俾杜比加菲一齊黎?
佢哋代表左peter parker死左至親要復原既功用,同埋教導mcu peter,所以唔係heroic entrance,
呢集亦都係迫mcu peter成長為大家認為既peter而唔係某啲人口中邊個邊個既跟尾狗
單純本能反應應該
不過真心癲
用數學同高智商破撚左博士個鏡陣
佢唔知得三個
Electro好似唔知peter
好多謝佢兩個咩都冇爆出來,仲來拍Spider-Man
真心冇rank佢地邊個係最好既Spider-Man,因為佢地三個都係演繹緊自己版本既Spider-Man, 每人都有自己既長處同故事
如果你仔細睇,會睇到有類似d漫畫/卡通入面用黎表達spider sense嘅閃電符號隱隱約約咁喺peter個頭附近,我都第二次喺imax睇先留意到
如果出埋Peter B Parker 就on9 啦
真,三代同堂都預左,但dd真係驚喜仲要坐底開場無耐就出 我諗下次真係要到xmen班友出黎先會再有咁既驚喜
係大峽谷打贏DS個度,蜘蛛仔係諗到咩理論打贏架?
saimi要證明返自己
可能片頭就係入大學
一路諗真係覺得佢哋好慘
死忍住唔可以講錯野
應該係件開心事但要忍住無得同人分享
geometry
唔止 係要用返原班底先得
想問吓電人知pp係Spider man咩?今日重睇返第二代唔見佢係知Spider man 嘅真正身份喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞