[音響撚]音響HIFI討論區(16)

1001 回覆
1 Like 5 Dislike
Feversound 會繼續做
佢話會 個邊remote 繼續搞
但 香港啲代理仲俾唔俾面係一個問題
人離鄉賤,代理應該難俾面佢
不過諷刺地,香港居住環境細,而家真是要裝,好多家庭都是裝sb為主,剛好是艾域強項
UK ar
香港 有邊個 可以借到大借堂級 Yamaha NS5000 返嚟試 我諗係得佢
Post76 而家都玩多左 兩聲道
但講資深 同face 國仁 始終高啲
其實始終76太過商業,玩兩聲的人多數都去33
但是33又唔是有一個集中的人物可以介紹
其實睇睇下變了fever自己FB group 已經是最多人討論兩聲道
調返轉 國仁去到 UK B&W 我唔識你wo
人離鄉賤
加埋外國KOL market 更加大,根本唔駛俾面你
睇吓hifi review啲片會唔會改變下個模式
388同hiendy 啲片真係唔太得 啲評語來來去都一樣
我覺得MU 已經算是最接近似FEVER的網站了
係阿叔把聲唔太吸引
轉咗阿健都ok
但呢排好似好霉咁
出片量 少得可憐
miss咗冇睇到
大概講咗啲咩?
國仁昨日直播,已移民到英國
恭喜國仁
恭喜
feversound嘅新壇整左無耐,國仁就走左
我今日去左試audioengine hd 3 覺得唔錯,除咗bass 弱啲

空間有限,想買細喇叭,同樣價位左右,有冇其他推薦?

budget 4000最盡
用緊 audio pro addon two (而家t14)
幾唔錯,夠bass.

聽歌睇戲ok, 打機啲空間錯哂, 唔知係咪呢對喇叭問題定係 studio monitor嘅通病.
用同一條光纖線一開二去 senn wireless headphone 完全冇問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞