[音響撚]音響HIFI討論區(16)

1001 回覆
1 Like 5 Dislike
大家q950後置買邊款架係貼牆㗎?
用緊A80 已經打算換LS50 / diamond 12.2
今日試咗A80,放客廳真係唔會夠力
冇subwoofer睇戲打機睇電視嘅話天價書架都係覺得冇料到
巴打,想問下你知唔知如果我配2手subwoofer係要搵有源定無源?
有源
想問大家,如果我要後置喇叭,budget 大約1500內一對
可以有什麼推介?
二手也okey
前置用緊Wharfedale D320
搵二手D310
一套正好多
又唔差得幾多錢
邊度仲有D310 見好似已經好少貨
咁就唔知了
應該 係最抵又方便既影音分家方案
單元太細啦
Blue sound power node + CP 王 Diamond 12.0/ 12.1
想問下有用ISO-130喇叭架既巴打, 可以幫幫手度下紅圈內既深度

因為張檯已經有條soundbar闊13cm
如果可以穿得過入去130咁就可以加多對喇叭係檯
麻煩各位巴打
powernode 質素如何
有套atoll加elac 403
想搵部 cd 機聽下cd
cd機係咪好撚貴
我諗住買A100但唔夠位
唔知用喇叭架得唔得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞