[音響撚]音響HIFI討論區(16)

1001 回覆
1 Like 5 Dislike
周圍都無貨
請問天龍 馬仔即係邊間?
牌子: denon, Marantz

上官網睇睇型號,
再上price睇價錢
咁又是,天龍代理單,加埋sony 電視問題,如果唔是柒陸個名夠大夠多人傾,代理真是識你識條屁,依點就真是其他網同討論區暫時未能夠做到
至於試新野,香港D代理都唔是只是俾哂柒陸去試,加埋自己有心睇youtube 外國片/外國的三大forum/問依度的人可能仲好
陳X明顯只是做2.0(仲要乜都是E480),連2.1佢都唔熟
不過台灣FB group 討論仲大,之前tidal 土耳其關門,好多post 教人點轉去阿根廷
陳寗一氣呵成9up成段片
其實幾好野
r33成堆呀伯黎
幾次交收都係成頭白髮既叔叔
同埋佢個網太難用 我通常睇2手區算
佢講得太慢,youtube 睇要兩倍

X
想問下yamaha r-n803係咪停左產,點解好似連台灣都冇咁
好似一年前已缺貨
我仲記得mobile01有個店主post 試機野會有靚女圖幾好睇
敢問各位巴打有冇同級既推介?
本身想買803因為佢個app控制同入到唔同既source
yamaha新app仲好用
仆街,有聲
貴少少blue sound power node 7千幾all in one
我咪用DALI OBERON 1+ DENON 3700
對喇叭聽歌幾正又平, 係衣排屎忽痕想買部evo 150 upgrade 下
有幾個model 但都好正
睇佢啲片成日恰眼訓,把聲冇起伏,講野又成日repeat, 講黎講去都係講佢個網有得賣果幾個brand
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞