羽絨/風褸/旅行用品討論[21](Montbell,Patagonia, Rab..etc)

1001 回覆
11 Like 4 Dislike
http://www.montbell.com.hk/dealer
大把地方有喎, 不過我有件都係 O 記買.
喊出嚟而家搵到都要259usd未計運
我試過用佐個好ON9既方法, 係WORK, 但COST好高, 就係寄去第二個國家再返來
我唔明佢做咩鳩
捕永安啦 成日做大折
得件shell有咩用
https://ukmcpro.co.uk/collections/jackets-coats/products/carinthia-hig-4-0-jacket?variant=31447219110022
唔係戶外野但係軍品野,無意中見到見佢好似唔錯,想睇吓有無巴打可以講吓依件個insulation係唔係噤好

Insulation: G-LOFT®, Body 145g/m², Arms 110g/m², 100% Polyester
Ching 有冇邊間永安多貨?
我去過個list上間eon 佢話今季冇入過貨
無定 間間睇下
總店上環大間 d lor
只係敢網上屌啫 街上都見到唔少人著。

利申: 着緊Gamma MX hoody
之前買落唔通唔著咩

新既就未必會再買
我仲未搵到替代品
我買 Uniqlo 算
聽日o記開倉喎~
有無ching著過odlo?
正唔正?
有壽命架咩? 咁ATOM LT可以玩到幾多年?
如果你會著heattech打底 我覺得LT 香港好夠用
睇人啦都係
你google search "synthetic loft degradation " 睇下
reddit都好多人講
保暖無問題. 不過

1. 件野係無帽既, 呢個係完全唔得, 由期係外國
2. 件野差唔多成 1kg 重. 行住舉鐵
有買保暖底衫同超薄褸,top notch
如果唔出國,真係夠做。
不過我去日本就著 ATOM AR 先夠。
做咩沙木尼成日做折
佢7 折左好耐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞