羽絨/風褸/旅行用品討論[21](Montbell,Patagonia, Rab..etc)

1001 回覆
11 Like 4 Dislike
Xs賣晒唔敢買S。我腰得79cm
客服申鳩我, 有匯差正常, 銀行有1.95%手續
叫我搵商戶賠
我話匯差VISA收, 手續佢收,關商戶同我咩事
叫返佢搵visa 關我撚事
我諗我同你差唔多,都照買s ,正常都岩
可以跟進你到時點?我睇埋你咩情況再決定買唔買。唔想成1500買左又唔岩著
巴打有冇好似樓上位巴打咁蝕匯率/手續費?
可以呀,btw岩岩見到end clothing都有tilak,不過d款就薯仔d
應該話end clothing得件tilak tind jacket我比較睇得上眼
留個TG到時你試完個碼覆我?
係度覆你啦,件褲聽日或後日到
驚爆post
想買stinger

高170 cm 胸 90 cm atom Lt 著 S
請問冬季最凍嗰陣露營(香港),
著atom lt + u記heattech,外面想加件hardshell
如果$1500 budget內 係咪選擇唔多??
我本身都算怕凍..
我之前買左件stinger MIG jacket s size
我都係同你差唔多高,正常買XS會更好
我覺得S長左少少,但XS得日本有,又好貴
我雀仔都係著XS,我無著過atom Lt,你唔介意長左少少可以買S 既
最凍果陣,atom lt我連係地面都頂唔住,你確定你怕凍?
hardshell最抵Montbell Storm Cruiser,第一頁有介紹
多謝清,

日本買有得儲分, 如果係直運有免稅, 買超過一定金額會免運費

( 經常有折)
日本買,除非係要xs size,同特別鐘意個3個章
唔係既話歐洲網抵好多
我果件stinger mig jacket 連運大約$2500至2600
都幾抵
同埋今日第一次著,入面著多左衫,又覺得s size都ok(*但點計都應該xs會fit 好多)
利申:大約170cm
咁既天氣著件薄長底衫+件ATOM LT真係正到脾,好舒服
買落既唔通唔著咩,咁計法大把撚中資野唔比用啦係香港
其實依加幾多$? ATOM LT,我幾年前美網買好似都1-1200
減少買囉,但隻雀難取代,真係型,montbell我都鐘意,但d jacket有d薯仔,咁有d牌子又靚又好著都可以推介下,P記 jacket同R1係ok,但都係無咁型
係,其餘著起真係牙叔咁,得雀仔著落型仔D
自己鐘意就可以,隻雀質素係好就無須在意係唔係中資,如果佢唔掂就無人買啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞