羽絨/風褸/旅行用品討論[21](Montbell,Patagonia, Rab..etc)

1001 回覆
11 Like 4 Dislike
以我所知得palladium 同keen jasper ii。
但c唔c服唔知,有無ching做白老鼠
求其買對BOOT OK
On cloud waterproof, 但要買大起碼半個碼, 我嗰對有啲緊緊地
香港邊到有 Arc'teryx Gamma SL Hoody
我都想知,睇緊north face
有冇巴打知 P記既 Men's Hi-Loft Down Hoody 頂唔頂到 -5至 -10 左右????? 如果佢同 Down Sweater Hoody 比..邊個會暖D..唔該

利申.入面會著HEAT TECH
如果多汗 主要for行山露營 soft/hard shell好啲?
因為諗緊storm cruiser同crag parka或者有冇更好建議?
咩天氣先
主要秋冬 入春都有機會用得著
見到Arcteryx出左新Beta,有無人知Zeta SL仲有無賣?係咪Beta取代左佢?
Kaha low / SG4 都有
放心著落隻腳撐住應該唔會有事
就咁放浴缸沖水就入硬
想買多件shell,本身有件hooded nano air做insulate
有冇推介
Kaha low我主要著出街都覺得唔好著 我對SG2著到好殘, 但SG真係堅好著, 著全嚟跑山, 特別係落斜會有信心。 本來想買SG4代替SG2, 但最近留意緊Altra, 心思思想買對嚟試下
奧林巴斯肥仔專用, 著佐好多年
4.0對深藍色幾靚, 想買嚟著, 貪佢闊鞋頭。但我扁平足開始嚴重, 諗緊ASICS Kayano 27
不過呢對鞋都有個問題, 太厚底, 個腳感差D, 踩落尖石唔係太FEEL到, 同埋比較大對笨重, 但中長途來講幾好, 我次次入長咀都著佢
有咩要求同預大概幾錢?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞