羽絨/風褸/旅行用品討論[21](Montbell,Patagonia, Rab..etc)

1001 回覆
11 Like 4 Dislike
未試過 不過冇理由唔送嘅
我以為你試左寄大陸 再集運返香港
最多唔幫你handle退換貨啫
寄就一定俾你寄嘅
好多網依家會block集運地址
佢講到明If there is a problem with your order, we are UNABLE to help resolve any issues.
我之前都試過係噉俾人block集運買唔到嘢 但係嗰啲網係寫明唔比你用forwarder
但montbell佢無寫明唔會寄嘅話 我估都寄到去集運嘅
試下囉 最多咪cut單
佢唔幫你退換 強烈建議你唔用咁 但係買水貨都預咗啦~
我早兩個星期寄日本buynship 比佢cut單
buynship好多人用
&日本寄日本要交稅
試下寄大陸 唔使交稅之餘有多啲地址選擇
大把公司做大陸集運 成條街都係廣告
佢block唔曬咁多公司地址嘅
不過信唔信得過就唔知了 唉 想使錢都咁難
我試過寄英國, 捉鳩哂蟲, 要比import tax, 埋單同香港買差唔多。
試過
係免運但你入大陸要俾關稅
你自已交唔到的
要去淘寶搵人幫你搞
好撚貴
千祈唔好試
搵人代購一兩件就算
搵O記幫你買仲撚貴
寄大陸入口過左幾舊水就要清關俾稅啦
你香港寄上去都要
係出境唔使ja
Gamma lt 見 炮台山 得藍色揀
有無爸打知邊到多色試?
前幾年買落件ATOM LT 開始無左冼水層.. 係咪可以買枝野黎補番?
想問下巴打們P記fleece除左門市買之外 有咩舖有得平/睇下款
有冇巴打試過係tnf kr官網買嘢?
用唔用到bns集運?
今日著我件幾年前買嘅
arcteryx gamma soft shell 啱啱好
入面得T-shirt 一件

啲親戚又話我夠唔夠
件野咁薄
想問一吓依家如果係網上訂patagonia jacket係咪所有都唔送hk, 今日去patagonia店睇發覺佢地好多jacket款都沒,佢地話依家shipping問題暫時都沒咁快有新貨,所以想問一吓大家知唔知有冇其他方法,我本身睇中r1 techface hoody...點知佢地話尼款hk唔會入
代購
有冇邊間比較推介?thx
用開太陽market
見佢寫暫時不接受patagonia新單
潮偉巴,Adblock post爆左鳥
想入件黑色 ATOM LT HOODY 依家邊到買最抵
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞