羽絨/風褸/旅行用品討論[21](Montbell,Patagonia, Rab..etc)

1001 回覆
11 Like 4 Dislike
係咪無左特價?
有喎 仲有25%off
要集運?
Ship to us only
本身都唔平,香港唔太多人識
正常都買大路野or 特價貨
PROTREK開倉至識呢個牌子。 買過件風褸俾阿媽, 都係開倉時買,唔錯
有冇平好多?多唔多款。。我見康山店話清貨wo
好耐無買
backcountry block左 bns集運?
Cancel左Order
19年買過同一地址無Cancel
買咩牌子呀?
好似有d大牌係block咗
Patagonia
patagonia好似係會block
去左rei買,希望唔好cut
分店清貨都平㗎,我之前喺上環店$5xx執到件mammut goretex jacket。另外佢每年都會喺石門舉行開倉, 好平。
下,乜依家backcountry會blk bns ga...仲諗住遲d有sale既入件patagonia jacket tim
想問下大家對Columbia既風褸點睇 今日睇咗依個款折完先$500頭
https://m.columbiasportswear.hk/item/1760061_010
Columbia個評價係呢度好差

但我諗佢唔會衰得Uniqlo掛

我之前有過一件咩反射果啲,好易甩入面果層,同啲款又麻麻,所以我個人就唔會再買
呢期montbell係trailblazer有特價
可以參考下
想買一件Anorak,最好防水同埋側面可以拉開,畢值一千蚊內唔知有冇巴打有介紹
暫時睇到Napapijri
冇晒
買左件montbell之後, 可以掉左件columbia了
Montpellier係邊件?
我想問下大家對Patagonia Men's Down Sweater Hoody 點睇...呢件野係唔係同 Fitz Roy Down Hoody 一樣??
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞