羽絨/風褸/旅行用品討論[21](Montbell,Patagonia, Rab..etc)

1001 回覆
11 Like 4 Dislike
backpacker依家montbell都做緊折上折啊
大汗仲著hard shell會濕晒
香港著我都係建議soft shell
尋日上去雅蘭睇辦都唔覺得有PERMAFROST系列

想問下行山褲呢兩個窿叫咩名,有咩用, 同點用?
Montbell Storm cruiser 同midi parka 好啲?
Midi 啲款靚啲
midi睇design 雪地用多,用黎出街行山佢d features 又晒左,同埋midi重過cruiser。
但ed個人喜好黎,自己鍾意就得
早前幾日終於第一次氾ATOM LT,成3年無洗過
反轉拉好鍊再入袋,凍水(落左一滴仔洗衣液) 洗左兩次15分鐘快洗,琴日擺入衣櫃前望下無穿無爛,終於無晒味
唔該哂 我諗諗佢先
嚟緊會移民去英國有冇咩hard shell jacket推介
Ching 果件收到未 覺得點
呢排起到周圍睇 futurelight講到識飛咁
想問下Ching果件邊度買? 我搵左好多網都無
ASOS?
Sorry 自膠 以為講緊atom LT
其實 gamma lt 係咪停左產?
我見 官網都無貨咁

同埋好多出名既網而前有賣 雀 而加都無賣

有無人知咩事??
淘寶咪有
唔係話引戰
單純想知點解重有人想買中資雀
同價位應該都有其他選擇
有冇Veilance 同類推介?
好難搵⋯
可以睇下 Houdini 呢到有個巴打好like 都係minimalistic design
我都幾like 用料幾好 都係認真係brand
有冇ching 著緊MAMMUT Rime Light IN Flex Hooded 化纖Jacket?
同中資雀比 佢係屬於 atom LT 定AR 嘅Level?
睇完d design
始終都係冇果種感覺
硬係差dd
開始轉買Patagonia
又係咁L貴
Atom LT, 不過atom lt 暖小小
著緊舊版 40 g/m² 化纖,大約等 同 atom SL , 你當一件100~200 既fleece 但輕好多咁
大家件Atom LT可以著幾年?
第時想搵替代品有咩好介紹?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞