羽絨/風褸/旅行用品討論[21](Montbell,Patagonia, Rab..etc)

1001 回覆
11 Like 4 Dislike
我都搵緊呢間野既貨 不過搵親都唔多見有特價,啲款真係幾靚幾型
想整件HH風褸邊到有得賣
上面已經有 montbell 件羽絨
請問香港邊度睇 montbell 多款/抵買? 係咪都係 o

如果唔洗羽絨 (感覺香港好少著得到 一年半載內又去唔到旅行),純擋風擋雨,又有咩款推介?
要比稅啊 我試過啦 咪同香港差唔多 除非你要特別款
想問下beta ar 香港有冇得試想要全黑
專門店咪有, 伸手前都GOOGLE下
Haglofs fans here
利申 有 Spitz Jacket, Roc Spire Jacket, Summit Jacket, Mimic Hood, Essen Down Jacket, Gore-tex Infinium 手套,仲有2條長褲,1條短褲
𠵱種天氣出街,見啲人著gamma mx超方便
入面著一件長袖保暖都夠做
唔係montbell收你, 係你入口去果個國家收你。
早兩日fb見到O記Permafrost Down Parka有優惠,但今日去左mk同沙田都唔見有折
有無巴打知O記d promo通常持續幾耐?
琴日去沙田果間睇過 好少款
一件permafrost應該夠你即場做到vip 9折wo。有無問staff detail ar
feel到要撞衫了,見到唔好相認
開左佢地個 online store問Staff,佢話網站可能未 update,個優惠完左
早知即場做VIP有折就買埋了
巴打, 想問下montbell 有無一款係羽絨又防風防水架?
咁快完 三日
再追咗一次 post
請問 storm cruiser 係咪仍然係日常防風雨首選推介?
之前著開 u 記 block tech 想做萬用褸日常都著出街

你如果唔係冬天落雨行山,Permafrost Down Parka呢幾日係香港都已經overkill,濕咗搵個位拍走D水珠就可以
特價時都唔洗2000,大牌子薄羽絨都未必買到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞