羽絨/風褸/旅行用品討論[21](Montbell,Patagonia, Rab..etc)

1001 回覆
11 Like 4 Dislike
香港專門店好似賣$7xxx?
係呀 重要冇碼
點解我係街見到多左好多montbell同patagonia
勁得返支那仔著個支那牌
哩到係唔係平衡時空黎
咁又唔係,袋仲成日見到
最多唔買新啫
一早買左唔通唔著咩
一早買左唔通唔著咩
香港有8折至8.5折已經OK
睇下永安、代購網,$200一件UV都算OK價
最抵係上年AEON有7折定7.5折,但今年AEON無賣MONTBELL
今日去左MK沙睇, $6890 件衫好正
同時間 outnorth都出左貨 sent
Fission SV真心型, 但香港用唔著,短期又去唔到旅行, 所以放棄
UV 即係wickron tee? Wickron tee 真係超好著, 性價比極高。 我好大汗, 夏天好多tee 著咗幾次之後會臭, 好尷尬 但著montbell 嘅wrickron tee完全唔臭, 仲要望落似cotton tee嘅質地
 有冇ching知邊度重有剩色wickron tee買?周圍都賣到斷哂貨
唔知,我係見減價先會望tee就是但啦
平平地買hanes,a&f 果d算,$30至$40件
係冬天衫襟著襟洗先值得買貴d
想買件shell, Rab既 Downpour Eco Jacket有咩評價?
樓主,想問下Montbell Alpine Down Parka 同 permafrost down perka 既分別係咪淨係無防風?溫暖度一樣?
permafrost 明顯重d, 即係裡面多d 羽絨會暖d
rab d野好似都唔差,但上網好似有時都減幾多下,睇你鐘唔鐘意個牌子
今年bf真係冇一件買得落手
女裝 Mont Bell for英國冬天有冇介紹?
無分性別, 都係permafrost
過往BF都好似唔係最平
夏天個陣會平D
MONTBELL PERMAFROST LIGHT DOWN 著一面
岀面係咪最好都加件防水嬲好d?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞