羽絨/風褸/旅行用品討論[21](Montbell,Patagonia, Rab..etc)

1001 回覆
11 Like 4 Dislike
有冇人試過Patagonia downdrift jacket?
請問邊間集運可以係日本montbell成功買到?
買左件insulated, 七百幾蚊
想問有冇link?唔是幾搵到。
dryzzle futurelight
asos canada site, gbp checkout
請問大家點睇d人造保溫綿,佢地講到同羽絨差唔多暖,又易打理咁
例如 Haglof 件 QadFusion Minic
有冇咁平
香港買要成兩千銀

中碼無哂貨了, 肥撚細碼搞不掂
67GBP搞掂
我訂多左件m size grey
我買埋黑色 貴百幾蚊 但型好多
見到trailblazer賣Montbell Storm Cruiser 1399
o記仲係2100
咁抵會唔會有伏
自膠
原來montbell官網有講係分銷商
可以狗衝了
呢件試過
我個人中碼窄
L又闊
呢件係咪唔係羽絨?
可惜我想買果件無領薄羽絨無得賣
唔係
應該純防風防水
屌2個禮拜前買左rain dancer
想問下如果想搵類似無印防水風褸同uniqlo blocktech嗰件嘅
montbell Patagonia嗰啲大brand有冇推薦

要嚟喺香港四季落雨嗰陣著
想直接買靚brand搞掂算,費事用一兩年就收皮
MONTBELL RAIN DANCER
我會揀storm cruiser
覺得靚啲
U記同無印舊款都有
無印舊款好啲,普左幾年冇事
新款用橡筋應該幾年收皮
除左隻雀之外,有無d 用gore tex C-knit 料既風褸推介?
haglof係咪比較少人討論,點解香港好似沒乜人買咁,其實我覺得佢d jscket都幾靚,上去佢fb專頁都沒乜人like咁,真係驚佢香港做唔住
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞