羽絨/風褸/旅行用品討論[21](Montbell,Patagonia, Rab..etc)

1001 回覆
11 Like 4 Dislike
唔係hold credit?直接扣錢咁撚on9
正常係
但結果係 大大力一野扣完先退錢呀
希望不死鳥唔會咁on9
希望不死鳥ON99出埋貨
巴打 可以試下問銀行waive返

我試過Simply Cash係得
日本樂天,軍事用品網,tilak官網
今次條褲係queen網站買,不過減完都唔平
試下先 唔知原來可以咁
好想買佢日版同軍版!
點睇日版同軍版。網上睇。好似D型都唔一樣咁
日版多3個飛機章同貴好多,軍版我買左件褸,但未著過
都係歐洲網睇啦,平咁多,日版買唔落手,個價錢仲貴過隻雀
d型係一樣,只係size同點樣襯姐
我係youtube睇左好多tilak review
有無網推下
最大問題係佢啲尺碼比較大,我應該要著加細碼,得日版有多加細碼

如果想買黑色,係咪得日版先有?
你想買邊隻款同埋你本身幾高?
denimhead, queens.global,之前件褸係battletested.sk買,平過日本網買好多
我條褲係queens買,75折,但運費都差唔多$400,所以當無減價
如果無減價denimhead就一定抵d,運費算平
雖然大家都反雀,但雀d野係幾正
之前係炮台山買左兩條雀既短褲,真係幾好著
好過買gramicca 同 northface purple 呢d垃圾
就係見到denimhead個網條褲形型到仆街。但其他網又柒柒地
搞到好想入條
https://denimheads.cz/collections/brand-tilak/products/tilak-poutnik-monk-pants-black
係呀,我上youtube睇埋個鬼仔著評論,先決定買,我果條係queens買,應該呢個星期會到呱
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞