羽絨/風褸/旅行用品討論[21](Montbell,Patagonia, Rab..etc)

1001 回覆
11 Like 4 Dislike
可摸以幫手睇下有冇 fission sv/ kappa hoody M or L size
返緊工 咁遠未得閒過海睇
炮台山有網站或者你可以打去問問先
唔熟港島 想問沙x尼姐係咩黎 啱啱google左都唔知
邊會有黑色s size
save the duck點睇
正常野,好似連卡佛定IT有賣?
間野咩名? ms?
yes
想問狐狸仔件ECO SHELL JACKET有咩COMMENT?見佢係咁叫人落WAX, 同埋佢好似完全唔用GORETEX, 主要想防風防水。
沙木尼 鐘sir 開果間,係旺角
少人提Klattermusen呢個牌子,之前好想買佢個backpack.
有無連身羽絨介紹?
唔岩矮仔著,加上D褲有少少厚,唔太岩香港天氣
之前趁特價買咗件tee同衞衣, 只可以講佢嘅cutting好普通
佢d design 好特色 有件alv hoodie ,暖過atom lt 少少 可以做atom lt alternative
tee d 質地就麻麻
尋日去完
全部舊版黎
tee就montbell ,uv tee世一 又平
comfy outdoor garment 都唔差
不過432 d貨好慢
今日買左頂帽,人地日本賣左半年佢先賣
新版舊版都有 新版走ultralight (但係又唔夠d 真ultralight 既brand 輕)路線 用料無以前咁靚
嘩屌
比我係outnorth突然執返件Fission SV
諗左一陣, 諗都唔諗就落單
應該因為送香港免稅, 所以送香港都係536 勾 (原本650勾)
諗左一陣 諗都唔諗就落單咁姐係其實有冇諗到
心情咁複雜嘅搏鬥唔係咁易一句解釋到
都抵,5千幾蚊,可以著10年
$4828
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞