[一日五千字][第二季][RPG][熱血][虐心] 《一起成為魔王吧》 第14版

1001 回覆
95 Like 3 Dislike
其實羅剎教和乞兒仔出場時,那種迫對方跟你單挑,之後乞兒仔秒殺對手後,有人想報仇但受制於羅剎教教條而不能出手,再加上羅剎教著重pvp的宗旨,第一個感覺就是一班嗜武如狂的PVP玩家因崇拜西城勇之武而聚集。

但到現在卻覺得羅剎教似一個普通的公會,西城勇的′武′只停在最表面的一招一式,慷慨赴義,明知不可而為之和魯莽自殺式行事只是一線之差。西城勇只是知道一個事實:打爆古滋的傳送門就可封殺德軍,但他對單獨突襲古滋卻沒任何覺悟,所以當真子對他冷嘲熱諷時,才會停下來和真子鬥嘴,而不是淡然一笑繼續上路。

第一段個那種係指咩睇唔明

delete左那種兩隻字,經多次刪減後都亂晒,因為本身打到成篇千字文,甚至同狼巴帶性殿十字軍出場做埋對比,用狼巴那壓倒性的存在感帶出自身信念強弱的分別
可以搞到真人賴屎?

夫都可以含到射啦

屎都賴埋好驚人
咁可唔可以係game到做gym健身
其實羅剎教和乞兒仔出場時,那種迫對方跟你單挑,之後乞兒仔秒殺對手後,有人想報仇但受制於羅剎教教條而不能出手,再加上羅剎教著重pvp的宗旨,第一個感覺就是一班嗜武如狂的PVP玩家因崇拜西城勇之武而聚集。

但到現在卻覺得羅剎教似一個普通的公會,西城勇的′武′只停在最表面的一招一式,慷慨赴義,明知不可而為之和魯莽自殺式行事只是一線之差。西城勇只是知道一個事實:打爆古滋的傳送門就可封殺德軍,但他對單獨突襲古滋卻沒任何覺悟,所以當真子對他冷嘲熱諷時,才會停下來和真子鬥嘴,而不是淡然一笑繼續上路。

第一段個那種係指咩睇唔明

delete左那種兩隻字,經多次刪減後都亂晒,因為本身打到成篇千字文,甚至同狼巴帶性殿十字軍出場做埋對比,用狼巴那壓倒性的存在感帶出自身信念強弱的分別

我覺得狼巴雖然獨行獨斷但依然有作為會長既洞見或者手段,但西城感覺上就好似巴打話齋,只係一班「只愛pvp」既人聚埋一齊(有d似幻影旅團),但連會長都係只愛pvp而無乜作為會長既覺悟咁,所以佢比我感覺其實唔似會長,反而似一班「只愛pvp」既人當中最打得個個

咁當佢輸左,佢作為「最打得」既存在已經無乜意義咁,加上佢可能第一次大敗之後唔識應對,令佢重視既人失望,所以就想直殺去古城去死返次咁

見佢同真子咁鬧交就知其實佢未諗清楚
今日有無文
暴斃左?
岩岩瞓醒 荷蘭攰
岩岩瞓醒 荷蘭攰

攰就可以訓?
岩岩瞓醒 荷蘭攰

攰就可以訓?

我仲係張軟綿綿香噴噴既床上面賴梗床
岩岩瞓醒 荷蘭攰

攰就可以訓?

就算你訓緊女都唔關我事
我只係知冇文
罪大惡極呀
岩岩瞓醒 荷蘭攰

攰就可以訓?

就算你訓緊女都唔關我事
我只係知冇文
罪大惡極呀

有既話我第一時間係到同大家報告
岩岩瞓醒 荷蘭攰

攰就可以訓?

就算你訓緊女都唔關我事
我只係知冇文
罪大惡極呀

出文啦青頭仔
岩岩瞓醒 荷蘭攰

攰就可以訓?

就算你訓緊女都唔關我事
我只係知冇文
罪大惡極呀

出文啦青頭仔

話說你同事對呀清點睇
岩岩瞓醒 荷蘭攰

攰就可以訓?

就算你訓緊女都唔關我事
我只係知冇文
罪大惡極呀

出文啦青頭仔

話說你同事對呀清點睇

佢話帶動到劇情唔錯唔錯咁樣

攰就可以訓?

就算你訓緊女都唔關我事
我只係知冇文
罪大惡極呀

出文啦青頭仔

話說你同事對呀清點睇

幾難得有隻一轉投角

就算你訓緊女都唔關我事
我只係知冇文
罪大惡極呀

出文啦青頭仔

話說你同事對呀清點睇

幾難得有隻一轉投角

點解要5轉
巴閉law 英雄主義 疊馬
我唔妥你可以逗你我唔鐘意你可以dup你

攰就可以訓?

就算你訓緊女都唔關我事
我只係知冇文
罪大惡極呀

出文啦青頭仔

話說你同事對呀清點睇

幾難得有隻一轉投角

你老闆 我隻看更呢
講起就嬲

攰就可以訓?

就算你訓緊女都唔關我事
我只係知冇文
罪大惡極呀

出文啦青頭仔

話說你同事對呀清點睇

幾難得有隻一轉投角

你老闆 我隻看更呢
講起就嬲

如果講布查去新手村找蕾時看更出場講左兩句廢話,之後俾蕾彈走左,收唔收貨
岩岩瞓醒 荷蘭攰

攰就可以訓?

唔好掛住同水龍巴訓喇! 起身喇

發現寫左大綱內文會順暢同少錯字好多.改一改模式,係薄仔寫低先
發現寫左大綱內文會順暢同少錯字好多.改一改模式,係薄仔寫低先

小學都教作文要寫大綱啦
利申:小學老師

小學都教作文要寫大綱啦

換個角度睇
無寫大綱都寫得出咁多野
都幾勁

小學都教作文要寫大綱啦

換個角度睇
無寫大綱都寫得出咁多野
都幾勁

佢有寫大綱 但佢個大綱真係好大
大綱寫得 detail
行文就諗少好多野
可以專心諗點寫

小學都教作文要寫大綱啦

換個角度睇
無寫大綱都寫得出咁多野
都幾勁

大綱寫得 detail
行文就諗少好多野
可以專心諗點寫

我都記得m底有個大方向
樓豬日日爆文餵我地係抵讚嘅

小學都教作文要寫大綱啦

換個角度睇
無寫大綱都寫得出咁多野
都幾勁

大綱寫得 detail
行文就諗少好多野
可以專心諗點寫

我覺得M底係會代入角色去寫,有時靈感到就順住個勢一路爆落去,個大綱似係阻止佢劇情暴走多一點。
另外除了大綱,樓豬可能有寫設定集,所有系統,職業,機制都寫得清清楚楚,唔係的話應該超多bug。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞