[一日五千字][第二季][RPG][熱血][虐心] 《一起成為魔王吧》 第14版

1001 回覆
95 Like 3 Dislike
名:莉莉奈
職業:狩魔人
技能:可以超遠距離射擊
能瞬間搵到對手要害,擅長打出致命一擊
性格:活潑、開朗、天然黑
尼菲特嘅妹妹
咁啱係松美學妹
喺現實中暗戀松美
尼服數一數二厲害嘅神槍手之一
可以喺超遠距離秒殺敵人
但係自身近戰能力極差

可能嗰個夢魘近戰能力更差

我skip哂戰鬥果部份,你地可以比小小創意

例如有陷阱師幫佢裝一個捕獸夾,只需要夾住夢魘一秒都夠莉莉奈舉槍爆頭

我唔寫係唔想失焦,同太多可能性

其實狙魔人支狙擊槍有幾大攻
爆頭係咪一擊死(克蘇魯除外)

克蘇魯可能小烏龜開炮都射唔死。
狙射穿頭一定死,唔夠力一鎗死應該粒子彈會卡在頭入面,參考乞兒仔飛矛,秒殺的話枝矛直飛插第二個,中了矛死唔去暫時有奧托,和也,盧斯,全部枝矛都係插實肉體冇穿到。

奴C太多金黃色脂肪
文呢
文呢
名:莉莉奈
職業:狩魔人
技能:可以超遠距離射擊
能瞬間搵到對手要害,擅長打出致命一擊
性格:活潑、開朗、天然黑
尼菲特嘅妹妹
咁啱係松美學妹
喺現實中暗戀松美
尼服數一數二厲害嘅神槍手之一
可以喺超遠距離秒殺敵人
但係自身近戰能力極差

可能嗰個夢魘近戰能力更差

我skip哂戰鬥果部份,你地可以比小小創意

例如有陷阱師幫佢裝一個捕獸夾,只需要夾住夢魘一秒都夠莉莉奈舉槍爆頭

我唔寫係唔想失焦,同太多可能性

其實狙魔人支狙擊槍有幾大攻
爆頭係咪一擊死(克蘇魯除外)

克蘇魯可能小烏龜開炮都射唔死。
狙射穿頭一定死,唔夠力一鎗死應該粒子彈會卡在頭入面,參考乞兒仔飛矛,秒殺的話枝矛直飛插第二個,中了矛死唔去暫時有奧托,和也,盧斯,全部枝矛都係插實肉體冇穿到。

奴C太多金黃色脂肪

奶油包
咁就一年
同是第一季睇到呢家嘅
隻角由第一季投到而家都未正式出場
好似一齊睇住個故大咁
仲睇住樓主同水龍巴點樣日久生情 發展 拍拖 結婚 生仔 真係年月催人老 想當年呀
唉,呢個大坑冇咗叫我地點算好

M龍一生推
樓主創造咗好多美食:
奶皇包(奴c)
火燒加奈
生吃人肉詠
乞丐王子+柑柑=乞衣雞
樓主創造咗好多美食:
奶皇包(奴c)
火燒加奈
生吃人肉詠
乞丐王子+柑柑=乞衣雞

聖光雪條
個坑大到咁邊有可能填得平,點睇都係戒毒失敗

在連登見到[一日一萬字]衝入個post睇下咩料就開始中毒,一向做開cd-rom都忍唔住開個acc留言同追文。這半年過著睇文卜口

在連登見到[一日一萬字]衝入個post睇下咩料就開始中毒,一向做開cd-rom都忍唔住開個acc留言同追文。

這半年過著睇文追文的日子感覺有點如夢似幻,多謝樓豬帶給小弟一個如此有趣的世界。
原來樓豬咁耐總共寫左125萬字
完咗第二季休息兩日好喇
然後開始出外傳啦
樓主創造咗好多美食:
奶皇包(奴c)
火燒加奈
生吃人肉詠
乞丐王子+柑柑=乞衣雞

聖光雪條

哇大佬,年初一同年初二都有文呀

在連登見到[一日一萬字]衝入個post睇下咩料就開始中毒,一向做開cd-rom都忍唔住開個acc留言同追文。

這半年過著睇文追文的日子感覺有點如夢似幻,多謝樓豬帶給小弟一個如此有趣的世界。

推多啲人入坑。

不能我會出第一屍故,果到都有45萬字

推多啲人入坑。

不過可能我會出第一篇屍故,果到都有45萬字

依家做梗嘢,做完就落筆

推多啲人入坑。

不能我會出第一屍故,果到都有45萬字

咩意思

推多啲人入坑。

屍故...

_屍
完啦?

推多啲人入坑。

屍人 做主角

可以最後開一個整合post
[整合] [一百二十五萬字][兩季][即將有第三季][RPG][熱血][虐心][M] 《一起成為魔王吧》
文?
屍故岩曬你m底
想點m都得

可以最後開一個整合post
[整合] [一百二十五萬字][兩季][即將有第三季][RPG][熱血][虐心][M] 《一起成為魔王吧》

agger
同埋係咪係時候整理下紙言
打風早走 今日早出文
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞