[一日五千字][第二季][RPG][熱血][虐心] 《一起成為魔王吧》 第14版

1001 回覆
95 Like 3 Dislike
寫梗呀屌你地老味。知唔知武士套裝幾撚多名,我逐個逐個裝搵資料呀仆街

又大鎧又胴丸,跟手又要搵佢枝背旗係唔係同我想像中同一個意思,仲要分足輕既旗同旗本武士枝旗有咩分別。睇資料都睇左成粒鐘

話白衣人帶左200輕足到場咪算

死喇屌,唔寫文…好似有小小頹。
好想專心打機呀

大家一齊黎集火屌佢
好想專心打機呀

大家一齊黎集火屌佢

咁咪寫文囉 咪做廢青啦
好想專心打機呀

大家一齊黎集火屌佢

咁咪寫文囉 咪做廢青啦

專心打文
專心打機

建議既外傳

外傳1: 遠古的母服傳奇 - 開拓者
外傳2: 跨國的遊戲戀情 - 克蘇魯與詠
外傳3: 遠征俄服時的守城大將軍 - 帕修斯
外傳4: 當年的首次網聚 - Kanatheon開國五人
外傳5: N展毒撚的個人檔案 - 里奧
外傳6:龍王傳奇 - 弗拉米基爾
外傳7: PVP大師的成長日記 - 加奈
外傳8: 真子的煉獄之旅
外傳9: GM們都是可愛的男孩子是否搞錯了甚麼
外傳10: 廢青狼等待email的日子
外傳11: 雷克斯的單機之旅
外傳12: 尼服奇案系列--<守魂淫魔安德魯>
外傳13: 打不死的人妖 - 諾克斯與樂克絲
外傳14: 從零開始的孤島狂熱者生活
外傅15: m底既樓主是如何練成的
外傳16: 柑柑的軍隊
外傳17: 六口惡魔現實世界生活
外傳16: 淫亂俄妹娜姐第一人稱之服務人渣樹
外傳17: 勇武俄妹娜姐第一人稱之俄服後況
歡迎各位自由添加

整合 方便樓豬參考

不如m巴開個google form俾我地投投下票

建議既外傳

外傳1: 遠古的母服傳奇 - 開拓者
外傳2: 跨國的遊戲戀情 - 克蘇魯與詠
外傳3: 遠征俄服時的守城大將軍 - 帕修斯
外傳4: 當年的首次網聚 - Kanatheon開國五人
外傳5: N展毒撚的個人檔案 - 里奧
外傳6: 龍王傳奇 - 弗拉米基爾
外傳7: PVP大師的成長日記 - 加奈
外傳8: 真子的煉獄之旅
外傳9: GM們都是可愛的男孩子是否搞錯了甚麼
外傳10: 廢青狼等待email的日子
外傳11: 雷克斯的單機之旅
外傳12: 尼服奇案系列--<守魂淫魔安德魯>
外傳13: 打不死的人妖 - 諾克斯與樂克絲
外傳14: 從零開始的孤島狂熱者生活
外傅15: m底既樓主是如何練成的
外傳16: 柑柑的軍隊
外傳17: 六口惡魔現實世界生活
外傳16: 淫亂俄妹娜姐第一人稱之服務人渣樹
外傳17: 勇武俄妹娜姐第一人稱之俄服後況
歡迎各位自由添加

整合 方便樓豬參考

不如m巴開個google form俾我地投投下票
好想專心打機呀

大家一齊黎集火屌佢

咁咪寫文囉 咪做廢青啦

專心打文
專心打機

推薦一隻Game畀M底
[每日萬五字]《一起成為魔王吧》第三季
依地誚既吹水POST你地開啦,我開左冇人理我就柒到核爆了
依地誚既吹水POST你地開啦,我開左冇人理我就柒到核爆了

你地所講既*
我都估到救兵係開教皇事 但以為會配合牙清拎個介指 點知無用到 是咪有BUG?
好想專心打機呀

大家一齊黎集火屌佢

咁咪寫文囉 咪做廢青啦

專心打文
專心打機

推薦一隻Game畀M底
[每日萬五字]《一起成為魔王吧》第三季

我覺得冇人催文m底第二日都會爆三五七篇文出嚟
我都估到救兵係教皇事 但以為會配合牙清拎個介指 點知無用到 是咪有BUG?
我都估到救兵係開教皇事 但以為會配合牙清拎個介指 點知無用到 是咪有BUG?

隻戒指只係加強索菲亞神恩,主要用途係比佢發現教皇另有其人 巴打有留意到,好滾動
01:65
好快,等等.你地會唔會出吹水POST?
好快,等等.你地會唔會出吹水POST?

無文想點吹
睇返前文,其實用水晶同大崩壞唔係兩件事咩
用水晶後,可能係開個未被人入侵/畀人入侵緊嘅server嘅傳送門,咁就可以有多啲幫手
大崩壞似係因為sofia教皇好信拉洛,觸發咗啲野,開咗傳送門,令紅櫻嘅人入到嚟
利申鳩估
等,寂寞到夜深
說好的0200呢
係喎,如果真子係巴士司機最快五轉會唔會係佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞