[一日五千字][第二季][RPG][熱血][虐心] 《一起成為魔王吧》 第14版

1001 回覆
95 Like 3 Dislike
克維洛
我要佢死
如果哥利亞冇比粒腐朽意志之石比真子
德軍已經收咗皮
克維洛
我要佢死
德軍已經收咗皮

其實我設定護心石唔會爆 係真子一廂情願
克維洛
我要佢死
德軍已經收咗皮

其實我設定護心石唔會爆 係真子一廂情願

真子好慘,被樓主玩
呢排忙 無乜上水
2日已經轉左post仲要14頁啦
樓主好波
呢排忙 無乜上水
樓主好波

絲打去左邊玩
還以為西城勇會有發揮的機會,可惜了。
呢排忙 無乜上水
樓主好波

絲打去左邊玩

返工上堂讀書

樓主呢排啲文高汁左好多

我好奇你話西城勇同廢青狼比較
呢排忙 無乜上水
樓主好波

絲打去左邊玩

返工上堂讀書

樓主呢排啲文高汁左好多

你指德軍入母服之後?
普拉姆斯盧斯已死,高塔倒塌,火良野等人最快是逃向新手村就安全。聯軍和大賢之戰布查亂入,俾斯麥帶正規軍趕路。估計加奈復活的位置就是索菲亞,教皇知道其他人重新上線戰鬥應該都會回頭。而自殺小隊都有看到聯軍大量下線再上線的消息。樹20%血加奈就飛回來,到加奈20%血了,松美都沒有飛過來,什麼原因松美不走呢?

第一印象的感覺。
羅剎教徒出場的單挑,要跟足教條去打,但又冇得俾人選擇打唔打,乞兒仔秒完人到西城勇出場一句話直接壓下教徒報仇的舉動,看出教徒對西城勇的′武道′有多崇拜。
收到宴會請帖後和雷娜短短幾句話的分析看出西城勇知道宴會和競技會的目的,而他亦志不在此只對′武道′有興趣。
宴會時,其他公會對西城勇的評頭品足,都給人一種羅剎教有別於其他公會的另類感覺,而西城勇於宴會的表現,輕描淡寫選手投足間已散發出自身強大的力量,使其他公會的人不再敢輕視西城勇這號人物。
到這時為止西城勇給我的印象是一個實力深不可測,
真心佩服樓主每日的出文量

但今日算少

巴打是新毒?

第一季中, 留名加油

仲唔畀我周到你睇文 加更

第一印象的感覺。
羅剎教徒出場的單挑,要跟足教條去打,但又冇得俾人選擇打唔打,乞兒仔秒完人到西城勇出場一句話直接壓下教徒報仇的舉動,看出教徒對西城勇的′武道′有多崇拜。
收到宴會請帖後和雷娜短短幾句話的分析看出西城勇知道宴會和競技會的目的,而他亦志不在此只對′武道′有興趣。
宴會時,其他公會對西城勇的評頭品足,都給人一種羅剎教有別於其他公會的另類感覺,而西城勇於宴會的表現,輕描淡寫選手投足間已散發出自身強大的力量,使其他公會的人不再敢輕視西城勇這號人物。

好同意你既講法
一直都認為勇伯今次做唔到d 咩都可以型一鋪
點知只係救走真子就好似要比人活捉去做實驗咁
Btw 會唔會隻屍毒會搞到失控之後變bio 咁
屍勇收左鍊金術師皮
第一印象的感覺。

到這時為止西城勇給我的印象是一個實力深不可測,對′武道′的執著專注到了可感染其他人跟隨的地步,對大局觀亦有一定的認識而不打算於姆大陸爭名逐利,所行之路與一般玩家希望升lv攻城佔地為王的想法不同,以上種種使西城勇和武痴劃上等號。
而廢青狼就在放逐之島上見一個異教徒拉一個入公會,他那反社會思想亦感染其他人留在放逐之島上跟他一起實行瘋狂的計劃-突襲普拉姆斯,而一杖盡興後毅然拋下整個公會去過著遊歷的生活,可能覺得要照顧整個公會就變成′社會′的一部份,和自己一向的風格有異,廢青狼就是要在遊戲中活出另一個自己,活出和其他玩家不一樣的人生,隨心所欲不受世間人定的規條所約束。
會將兩者對比主要因為都用自身感染力成立了一個另類宗旨的公會,兩人亦有獨特的個人魅力,有著自己的一套思想貫徹自身的行為。
而二人都有一個轉捩點,廢青狼遇上柑柑,西城勇敗於和也。廢青狼的改變還算隨心而行,將自己的心思放在柑柑身上;而西城勇一敗後卻像連信念都被打散一樣,所以後來回覆時都不記得西城勇是執著於′武道′而不是′武′。

第一印象的感覺。

好同意你既講法
一直都認為勇伯今次做唔到d 咩都可以型一鋪
點知只係救走真子就好似要比人活捉去做實驗咁
Btw 會唔會隻屍毒會搞到失控之後變bio 咁
屍勇收左鍊金術師皮

巴打我斷開左未出晒,用手機打文真係好on9,成日唔小心按左發表。
樓豬我咁認真回文今日會唔會加字獎勵下
勇仔是咪死左

佢咁m 就算hea 回都自動加字啦

佢咁m 就算hea 回都自動加字啦

唔好講作者,hea回我都過唔到自己
西城勇
就咁就死咗
勇伯
感覺佢呢下同埋FOOL有D相似
唔同既係佢應該要死了
大家記唔記得狂熱者燒左張紙就會set死經文。

西城勇有一招係專救雷娜

然而,佢知道雷娜都係死戰派
https://www.youtube.com/watch?v=hT_nvWreIhg

m底有冇買飛聽九月concert?
大家記唔記得狂熱者燒左張紙就會set死經文。

西城勇有一招係專救雷娜

然而,佢知道雷娜都係死戰派

即係兩個死戰派都希望自己留低戰死而另一個可以無事

但睇翻第一季,安德魯隔幾遠都可以做真子的後備血包,西城掉走雷娜,雷娜一樣係幫西城吸緊傷,有意義嗎。相反,掉走雷娜後,雷娜幫西城吸傷吸到自己低過20%血時,西城可唔可以用好友傳送去雷娜度走佬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞