[一日五千字][第二季][RPG][熱血][虐心] 《一起成為魔王吧》 第14版

1001 回覆
95 Like 3 Dislike
我講明有後記都比人小到反皮 好難捉摸呀
第二季係到完唔覺好正咩
第二季係到完唔覺好正咩

可能講打完德國 跟住同主角團介紹下新世界咁完會好啲

利申 長期Cdrom
死啦,唔知點解
睇完眼濕濕有啲感動
我只係希望我隻角可以快d出場
大崩壞又要等下季先解? 教堂地底d睇唔明字既寶物呢
我講明有後記都比人小到反皮 好難捉摸呀

有冇玩FFXIII-2,true end要課dlc俾人屌到反皮

咪大崩壞左囉,拉洛顯靈咪大崩壞
屌,咁就完?即係你打飛機啱啱插碌鳩入個杯,跟住就聽到你老母開門聲
今晚好開始出第三季,唔係實屌到你屎忽都爛

第二季係到完唔覺好正咩

唔係幾夠過癮 冇得睇和也條懶醒仔比人打柒..
第二季係到完唔覺好正咩

唉,一陣寫埋個後記囉
第二季係到完唔覺好正咩

唉,一陣寫埋個後記囉

快d出到大家都滿意為止

講到大崩壞德國佬要徹軍咁癲,里奧搶埋架德製坦克有三粒熱源砌部真三一出嚟先講

講到大崩壞德國佬要徹軍咁癲,里奧搶埋架德製坦克有三粒熱源砌部真三一出嚟先講

連熱源都比人搶埋 咁俾斯麥咪失硬業
> > > >
第二季係到完唔覺好正咩

樓主M到覺得乜都未完嘅結局都叫正
有無見過有人寫文寫到場仗都未打完就話係結局
係完都完喺德軍走嗰度啦
第二季係到完唔覺好正咩

樓主M到覺得乜都未完嘅結局都叫正
有無見過有人寫文寫到場仗都未打完就話係結局
係完都完喺德軍走嗰度啦

德軍放低句I will be back都好阿

成班友無限無敵時間wor
建議既外傳

外傳1: 遠古的母服傳奇 - 開拓者
外傳2: 跨國的遊戲戀情 - 克蘇魯與詠
外傳3: 遠征俄服時的守城大將軍 - 帕修斯
外傳4: 當年的首次網聚 - Kanatheon開國五人
外傳5: N展毒撚的個人檔案 - 里奧
外傳6:龍王傳奇 - 弗拉米基爾
歡迎各位自由添加
建議既外傳

外傳7: PVP大師的成長日記 - 加奈
外傳8: 真子的煉獄之旅
外傳9: GM們都是可愛的男孩子是否搞錯了甚麼
歡迎各位自由添加
建議既外傳

歡迎各位自由添加

外傳7: 廢青狼苦等email的日子
建議既外傳

外傳7:雙修之路 - 火良野
歡迎各位自由添加
好型呀 快啲出下季
起碼出到打完先啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞