[一日五千字][第二季][RPG][熱血][虐心] 《一起成為魔王吧》 第14版

1001 回覆
95 Like 3 Dislike
個故潛力其實好大
世界觀大到嚇死人
樓豬想寫既話 絕對可以寫到80歲

宇宙服 #yup

銀河服

踢波都踢到上太空
索菲亞

"大崩壞"原來係指拉洛針對魔王出手

唔怪得改個咁既名啦

對侵略者係"大崩壞"
對受害者係"大奇蹟日"
罰你下星期一開始出第三季

傳送門未打爆就想完第二季
屌你呀 咁叫季度大結局呀

如果三國演義係樓豬寫,第一季結局係去到曹操知道袁紹糧倉在烏巢就完,第二季開波就同你講統一北方,之後第二季結局就係周郎打完黃蓋,黃蓋開船去曹營,只欠東風,最後寫孔明行上祭壇準備召東風就完左,叫各位準備睇第三季

exact7ly
個故潛力其實好大
世界觀大到嚇死人

宇宙服 #yup

銀河服

踢波都踢到上太空

GM都要同其他GM打 可能
個故潛力其實好大
世界觀大到嚇死人

宇宙服 #yup

銀河服

踢波都踢到上太空

其實做 gm 好撚正
可以睇人玩聖光

如果三國演義係樓豬寫,第一季結局係去到曹操知道袁紹糧倉在烏巢就完,第二季開波就同你講統一北方,之後第二季結局就係周郎打完黃蓋,黃蓋開船去曹營,只欠東風,最後寫孔明行上祭壇準備召東風就完左,叫各位準備睇第三季

exact7ly

好癲個ending 係D咁既位完
罰你下星期一開始出第三季

傳送門未打爆就想完第二季

咪就係
個故潛力其實好大
世界觀大到嚇死人

宇宙服 #yup

銀河服

踢波都踢到上太空

其實做 gm 好撚正
可以睇人玩聖光

《一起成為魔王吧》外傳﹕《一起成為GM吧》
屌睇到我起雞皮
好正啊

今晚獎勵你啊下
屌睇到我起雞皮
好正啊

今晚獎勵你啊下

唔好咁啦
屌睇到我起雞皮
好正啊

今晚獎勵你啊下

唔好咁啦

哈哈哈哈真係好正
btw係完左架喇?
所以我話你地實催我出後記 但第二季要講既嘢真係講完,最反決戰依部分比我想像中寫得更長。
所以我話你地實催我出後記 但第二季要講既嘢真係講完,最反決戰依部分比我想像中寫得更長。

繼續一日三更瘋狂出前傳中間分支小故事+後記
跟住直落第三季

個故潛力其實好大
世界觀大到嚇死人

宇宙服 #yup

銀河服

踢波都踢到上太空

其實做 gm 好撚正
可以睇人玩聖光

《一起成為魔王吧》外傳﹕《一起成為GM吧》

閃電11人咁打出宇宙
屌,咁就完?即係你打飛機啱啱插碌鳩入個杯,跟住就聽到你老母開門聲
今晚好開始出第三季,唔係實屌到你屎忽都爛

咁就出第三秀啦

exact7ly

好癲個ending 係D咁既位完

真係好似d 日本動畫咁,勁撚狗

快d 出下季啦 , m 底
點解佢地係日本人,日服既人?
建議既外傳

外傳1: 遠古的母服傳奇 - 開拓者
外傳2: 跨國的遊戲戀情 - 克蘇魯與詠
外傳3: 遠征俄服時的守城大將軍 - 帕修斯
外傳4: 當年的首次網聚 - Kanatheon開國五人
外傳5: N展毒撚的個人檔案 - 里奧

歡迎各位自由添加
唉我真係好無奈...... 點解兩次結局篇都會中你伏!

依家你威啦! 有毛有翼喇! 玩弄讀者感情既技巧已經高人一等喇! 我呸

一個125萬字的trailer,trailer俾得你睇都係好精彩的,只係最後個結局trailer一定唔會show出黎,連母服最後有冇收復到都唔知
點解佢地係日本人,日服既人?

新世界係全世界通,比非洲人你都得,
不過開頭既時候樓主話個故係想寫到動畫化(夢想?),咁緊係日本人啦
d留言笑到仆街
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞