[一日五千字][第二季][RPG][熱血][虐心] 《一起成為魔王吧》 第14版

1001 回覆
95 Like 3 Dislike
第三季了
拿我都話架喇

無論我幾時出你地都會屌到我反皮

第四季既大綱寫好未?
正!雖然覺得索菲亞打機打到咁要開始睇下心理醫生,但係見到最後紅櫻的人終於出黎就好興奮
0000第三季
話說玩家巴打唔係徵角拉洛咩,最後一幕出場上buff全母服玩家無敵,果然係玩撚晒

玩笑講完,樓豬好快快手解釋發生咩事加出第三季兩季個結局都一堆問號,完全冇完結的感覺,叫咩結局
正!雖然覺得索菲亞打機打到咁要開始睇下心理醫生,但係見到最後紅櫻的人終於出黎就好興奮

200位武士暴君
個畫面都幾震撼
0000第三季

不能同意更多
話說玩家巴打唔係徵角拉洛咩,最後一幕出場上buff全母服玩家無敵,果然係玩撚晒

玩笑講完,樓豬好快快手解釋發生咩事加出第三季兩季個結局都一堆問號,完全冇完結的感覺,叫咩結局

你唔講我都唔記得9up 過徵隻拉洛

結局就係睇下季個大坑

我真係諗住依到完 下季一出就新世界
0000第三季

不能同意更多

絕對同意

結局就係睇下季個大坑

今次其實好明顯,有咩問號

結局就係睇下季個大坑

想知既我都問哂
等其他巴打問啦
終於可以換主角唔洗睇尼服班柒頭覺得開心
死撚左了 英勇死係開心既
終於可以換主角唔洗睇尼服班柒頭覺得開心

主角團死左邊個令你覺得唔洗再睇
屌你呀 咁叫季度大結局呀

母服算唔算成功趕走德軍?
真係成功的話係因為索菲亞召出拉洛定紅櫻清場?
召喚拉洛只需教皇相信同夠體會就夠?
大組降臨一堆問題的答案一定會出現在第三季所以唔問。

咪第二季完囉?

又屌我

如果三國演義係樓豬寫,第一季結局係去到曹操知道袁紹糧倉在烏巢就完,第二季開波就同你講統一北方,之後第二季結局就係周郎打完黃蓋,黃蓋開船去曹營,只欠東風,最後寫孔明行上祭壇準備召東風就完左,叫各位準備睇第三季

結局就係睇下季個大坑

唔知有咩問號
但係今晚要出五千字比我地

如果三國演義係樓豬寫,第一季結局係去到曹操知道袁紹糧倉在烏巢就完,第二季開波就同你講統一北方,之後第二季結局就係周郎打完黃蓋,黃蓋開船去曹營,只欠東風,最後寫孔明行上祭壇準備召東風就完左,叫各位準備睇第三季

true
能夠喊出名字的戰友曾經各散東西,為各自的利益苟且偷生。

但今天,命運再次把他們帶到一起,再戰同一對手。

然而,面對無法戰勝的對手─────為何?我們為何而戰?

「喝啊!!!!!!!!!!!!!!!!」不知名的咆哮回答了。

為了守護心中的理想,反抗不喜歡的現實,僅此而已。

好撚正
個故潛力其實好大
世界觀大到嚇死人
樓豬想寫既話 絕對可以寫到80歲
索菲亞

"大崩壞"原來係指拉洛針對魔王出手

唔怪得改個咁既名啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞