[一日五千字][第二季][RPG][熱血][虐心] 《一起成為魔王吧》 第14版

1001 回覆
95 Like 3 Dislike
有冇人知搞passport最快要幾耐?

3日掛,你去入境處個網睇下啦

屌佢老母next online booking已經係29號

M底快啲出第三季俾人解悶,去到29號既文
比樓主餵大左倨胃,完全唔夠食

當然,座騎都分強弱

咁大天使定龍皇強D

龍(不一定王)可以噴火(混傷),手變龍頭。

大天使有精靈魔法同裝備,機動性再強啲。

係嗰,普通啲坐騎係咪咩能力都冇?

龍同大天使... 真係揀唔出邊個型d

會唔會有一個服,帝騎兵係同蕾融合

騎住精靈女王感覺好色情

係融合 唔係騎

同精靈女王合體

你諗返紅蓮騎士獸 就冇咁色情

裸體架

含苞待放
一講how to
我個畫面係見到俄佬拎雞蛋狂掉條龍

越睇越好笑

做乜自己睇自己笑
敢話今日結局?
唔覺既
敢話今日結局?
唔覺既

今日即係00:00前,樓豬一向慣性都遲過00:00出文
敢話今日結局?
唔覺既

今日即係00:00前,樓豬一向慣性都遲過00:00出文

持住就結局罰唔到字數就慢喇
識玩
持住就結局罰唔到字數就慢喇
識玩

傳說中的放置play
條友比我地m慣,依家識s番我地

可以有幾M,其實就可以有幾S
條友比我地m慣,依家識s番我地

打風吹傻咗啫,下個故又會變翻m底㗎啦
條友比我地s慣,依家識s番我地

我發現我語法錯誤,但大家明白樓豬係要被m就得喇!

希望順便整理紙言

呢句真
btw樹巴你而家點,好啲未

呢句真

Um多謝關心,我成功抱得美人歸

但依家只係開始,我呢一世都會對待佢好嫁

抱得美人歸?劇情變得咁快既

呢句真

屌你邊樣呀

祝你好樣啦

呢句真

抱得美人歸?劇情變得咁快既

發生咩事,前兩日先話完結,而家就抱得美人歸,樓豬又m底變s底,呢個世界變得咁快嘅
btw恭喜曬
多謝大家! 呢個故既人真係好有人情味

為左呢段人情味可以持續落去! 樓豬請即刻開第三季

屌你9唔搭8
寫梗,今日有打算衝哂佢
寫梗,今日有打算衝哂佢

仲有45分鐘就聽日
樓豬有45分鐘時間衝哂佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞