[一日五千字][第二季][RPG][熱血][虐心] 《一起成為魔王吧》 第14版

1001 回覆
95 Like 3 Dislike
有幾多人扣起左個正皮

嬲鳩 諗住搭車睇埋個結局
收返粒正皮先

仲好講,我第一季出結局比人屌到反皮 今次老虎蟹都執靚啲先

你以為唔出就唔會比人屌咩

呃鳩我地話尋日爆晒佢

水龍巴 家法侍候

你唔明。我上次出完結局比人禁住抽插,追問後記
有幾多人扣起左個正皮

收返粒正皮先

你講到琴晚出到
但出唔到
你估唔洗比人屌到反皮?

冇錯 所以我乖乖地寫文去
第一季個結局伏咁耐,竟然有人話唔明 知唔知幾hurt
唔得,想衝埋佢但係一定好多錯字。聽日先出  1730前

我要睇多多啊

23:1110

17:30前出,樓主咪再走數
有幾多人扣起左個正皮

收返粒正皮先

你講到琴晚出到
但出唔到
你估唔洗比人屌到反皮?

冇錯 所以我乖乖地寫文去

幾點出
扮公時間好悶啊

諗住睇結局,點知帶人去睇另一個更大的坑,果然係伏話唔明要出後記巴打們已經好好人,正路直接出第二季喇屌,今次學到野,要求明天見到第三季
有幾多人扣起左個正皮

近排樓豬行文係好咗,但速度同樣重要,知嗎
近排樓豬行文係好咗,但速度同樣重要,知嗎

站著說話不腰疼

諗住睇結局,點知帶人去睇另一個更大的坑,果然係伏話唔明要出後記巴打們已經好好人,正路直接出第二季喇屌,今次學到野,要求明天見到第三季

唔係唔明
係迫人一定要睇埋第二季先得呢下好大個坑
有幾多人扣起左個正皮

收返粒正皮先

你以為唔出就唔會比人屌咩

呃鳩我地話尋日爆晒佢

水龍巴 家法侍候

你唔明。我上次出完結局比人禁住抽插,追問後記

我天資唔夠聰敏,咁既回覆是咪有咩暗示

文啊!!!!!
我天資唔夠聰敏,咁既回覆是咪有咩暗示

文啊!!!!!

首先要幫你正名,噴水龍個個都叫水龍巴,但應該係噴水~龍,龍巴。
人如其名,你對住樓豬噴水就得,洗米水啊唔該
訓醒冇結局
里奥如果可以即場攞小烏龜d件做枝17磅炮咪可以爽穿架老虎囉

n展毒撚又救世
里奧個5轉條件係整到熱源之後完成左轉職任
咁姐係其實整熱源呢招技係4轉已經有?
定還是佢做左d 咩完成左轉職任之後先有技整熱源?

再用多次電磁砲
炸到架老虎屍骨無存

機械師依個職業設計其實係感覺到工程師係防城戰十分強大,但一直無法參與進攻,基本上係一隻跛腳鴨. 所以5轉既概念係令佢座炮台可以移動,變成攻守兼備的職業.

‘熱源’即引擎. 引擎要好多稀有素材先可以成功研發,大部份由入侵其他server得到.
默認設定研發出‘熱源’將自動成為機械師. 而‘熱源’有基本的成份要求,其他部份由機械師自行設計.所以熱源係好難再創造另一粒出嚟.

大賢團+百賢團花盡九牛二虎之力擊毀里奧的‘小烏龜’,然而德軍虎式坦克的重量為‘小烏龜’二倍之多---以速度相同的前題下,可以想像虎式的裝甲厚度、攜彈量、越野能力及火炮威力比‘小烏龜’高出幾多

屌你我寫梗結局呀

再用多次電磁砲
炸到架老虎屍骨無存

負作用:加奈燒豬

再用多次電磁砲
炸到架老虎屍骨無存

有諗過,但

1)時間唔許可
2)唔夠零件砌炮台
3)雖然勉強,但小烏龜可以打出一發電磁炮。以噸位推理,虎式最少接到一發電磁炮。
里奧要用熱源自爆了

機械師依個職業設計其實係感覺到工程師係防城戰十分強大,但一直無法參與進攻,基本上係一隻跛腳鴨. 所以5轉既概念係令佢座炮台可以移動,變成攻守兼備的職業.

‘熱源’即引擎. 引擎要好多稀有素材先可以成功研發,大部份由入侵其他server得到.
默認設定研發出‘熱源’將自動成為機械師. 而‘熱源’有基本的成份要求,其他部份由機械師自行設計.所以熱源係好難再創造另一粒出嚟.

大賢團+百賢團花盡九牛二虎之力擊毀里奧的‘小烏龜’,然而德軍虎式坦克的重量為‘小烏龜’二倍之多---以速度相同的前題下,可以想像虎式的裝甲厚度、攜彈量、越野能力及火炮威力比‘小烏龜’高出幾多

屌你我寫梗結局呀

姐係4轉做到識移動既機械(必定要熱源)就可以成為5轉
咁其實5轉同4轉既分別只係個名
D 技係冇變到?
一個機械師只可以整一粒熱源?
應該唔會掛
照道理整過一粒就有設計圖
再搵過d 料係咪都可以整到熱源
如果資源充足係咪代表一個機械師可以量產熱源?

屌你我寫梗結局呀

姐係4轉做到識移動既機械(必定要熱源)就可以成為5轉
咁其實5轉同4轉既分別只係個名
D 技係冇變到?

可以咁講,因為工程師技能只係輔助炮台輸出。一離開左炮台就得返啲手榴彈同水槍,基本上自衛都有難度
再問樓主又要走數唔出結局架喇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞