[一日五千字][第二季][RPG][熱血][虐心] 《一起成為魔王吧》 第14版

1001 回覆
95 Like 3 Dislike

一年話長唔長,話短唔短。但係多得大家鞭策我,同留言我先有動力日日出字。

依家第一季(45萬字)同第二季(80萬字),我自己睇返都覺得好不可思議。你地令我覺得自己有能力做到,多謝。

多謝咁多位投角既巴打,你地都比左好多靈感我。

我打算一個個點名,最後打消依個念頭,因為一定會唔記得。

第2季將會係下一章完,第3季要等一排先。期間會專心畫畫,應該會出圖文版。

你咁講我好唔捨得,希望呢個故永遠都唔完

天下無不散之筵席

purem 無停筆之機會
本身唔係話上一章有5轉咩,定我睇漏咗

正規軍都未出

都最終章
相信得兩種結局
1:打爆傳送門 世界從此和平
2:慘遭正規軍屠城 全服死清光

等睇大崩壞
我覺得之後就算要休息冇文出都要開post 比我地屌一屌先得lo
唔經唔覺原來都一年
我都算元老啦 由第一季追到依家
隻角都仲未死 好開心
雷克斯最後都係無蒲頭
唔經唔覺原來都一年
隻角都仲未死 好開心

死左
雷克斯最後都係無蒲頭

一提起「雷克斯」同「頭」呢兩個關鍵詞就成個畫面出哂嚟
雷克斯最後都係無蒲頭

可能單人打緊史詩級副本打左幾個月仲未出到黎呢
雷克斯最後都係無蒲頭

一年話長唔長,話短唔短。但係多得大家鞭策我,同留言我先有動力日日出字。

依家第一季(45萬字)同第二季(80萬字),我自己睇返都覺得好不可思議。你地令我覺得自己有能力做到,多謝。

第2季將會係下一章完,第3季要等一排先。期間會專心畫畫,應該會出圖文版。

天下無不散之筵席

天下無散之筵席
想停筆,問過班讀者味
btw第二季完咗之後可以似隔離異能者po咁開個過渡吹水post
雷克斯最後都係無蒲頭

自膠
搞亂咗雷克斯同安德魯
雷克斯最後都係無蒲頭

自膠
搞亂咗雷克斯同安德魯

屌冇文
其實心目中有另一個故出左嚟,完左依季先講
雷克斯最後都係無蒲頭

自膠
搞亂咗雷克斯同安德魯

我都被引導埋添
不經不覺s左樓豬一年

我已經不能沒有m底你了
唔經唔覺原來都一年
隻角都仲未死 好開心

死左

未死
唔經唔覺原來都一年
隻角都仲未死 好開心

死左

未死

仲好意思講
唔經唔覺原來都一年
隻角都仲未死 好開心

死左

未死

生不如死

我已經不能沒有m底你了

性幻想對象

我已經不能沒有m底你了

性幻想對象

天下無不散之筵席

天下無散之筵席
想停筆,問過班讀者味
btw第二季完咗之後可以似隔離異能者po咁開個過渡吹水post

其實,樓主應該會俾我地m到停唔到手
唔經唔覺原來都一年
隻角都仲未死 好開心

死左

未死

生不如死

五轉未死
樓主打算儲文然後直落結局?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞