[一日五千字][第二季][RPG][熱血][虐心] 《一起成為魔王吧》 第14版

1001 回覆
95 Like 3 Dislike
https://www.youtube.com/watch?v=hT_nvWreIhg

m底有冇買飛聽九月concert?

冇,有冇見過人地1個人聽演唱會?
大家記唔記得狂熱者燒左張紙就會set死經文。

西城勇有一招係專救雷娜

然而,佢知道雷娜都係死戰派

即係兩個死戰派都希望自己留低戰死而另一個可以無事

但睇翻第一季,安德魯隔幾遠都可以做真子的後備血包,西城掉走雷娜,雷娜一樣係幫西城吸緊傷,有意義嗎。相反,掉走雷娜後,雷娜幫西城吸傷吸到自己低過20%血時,西城可唔可以用好友傳送去雷娜度走佬

佢一早寫左 冇錯係冇用。 傳送有限時,假如開紅打走佢好似太屈
其實繼續開住上線 等20%成班傳哂過黎打爆傳送門咪仲好
其實繼續開住上線 等20%成班傳哂過黎打爆傳送門咪仲好

里奧可唔可以連坦克傳送
雷娜可能中斷左招技?無得再保護西城勇?
https://www.youtube.com/watch?v=hT_nvWreIhg

m底有冇買飛聽九月concert?

冇,有冇見過人地1個人聽演唱會?

窮過頭好少聽

西城勇有一招係專救雷娜

但睇翻第一季,安德魯隔幾遠都可以做真子的後備血包,西城掉走雷娜,雷娜一樣係幫西城吸緊傷,有意義嗎。相反,掉走雷娜後,雷娜幫西城吸傷吸到自己低過20%血時,西城可唔可以用好友傳送去雷娜度走佬

佢一早寫左 冇錯係冇用。 傳送有限時,假如開紅打走佢好似太屈

話事話m底,同服玩家係味一定要著黑斗篷先可以傷害甚至殺死同服玩家
訓左冇睇 我死左未

西城勇有一招係專救雷娜

話事話m底,同服玩家係味一定要著黑斗篷先可以傷害甚至殺死同服玩家

如果紅字好似咩人都打得?

西城勇有一招係專救雷娜

應該得
第一印象的感覺。
羅剎教徒出場的單挑,要跟足教條去打,但又冇得俾人選擇打唔打,乞兒仔秒完人到西城勇出場一句話直接壓下教徒報仇的舉動,看出教徒對西城勇的′武道′有多崇拜。
收到宴會請帖後和雷娜短短幾句話的分析看出西城勇知道宴會和競技會的目的,而他亦志不在此只對′武道′有興趣。
宴會時,其他公會對西城勇的評頭品足,都給人一種羅剎教有別於其他公會的另類感覺,而西城勇於宴會的表現,輕描淡寫選手投足間已散發出自身強大的力量,使其他公會的人不再敢輕視西城勇這號人物。

到這時為止西城勇給我的印象是一個實力深不可測,對′武道′的執著專注到了可感染其他人跟隨的地步,對大局觀亦有一定的認識而不打算於姆大陸爭名逐利,所行之路與一般玩家希望升lv攻城佔地為王的想法不同,以上種種使西城勇和武痴劃上等號。
而廢青狼就在放逐之島上見一個異教徒拉一個入公會,他那反社會思想亦感染其他人留在放逐之島上跟他一起實行瘋狂的計劃-突襲普拉姆斯,而一杖盡興後毅然拋下整個公會去過著遊歷的生活,可能覺得要照顧整個公會就變成′社會′的一部份,和自己一向的風格有異,廢青狼就是要在遊戲中活出另一個自己,活出和其他玩家不一樣的人生,隨心所欲不受世間人定的規條所約束。
會將兩者對比主要因為都用自身感染力成立了一個另類宗旨的公會,兩人亦有獨特的個人魅力,有著自己的一套思想貫徹自身的行為。
而二人都有一個轉捩點,廢青狼遇上柑柑,西城勇敗於和也。廢青狼的改變還算隨心而行,將自己的心思放在柑柑身上;而西城勇一敗後卻像連信念都被打散一樣,所以後來回覆時都不記得西城勇是執著於′武道′而不是′武′。

我都以為勇伯係自成一派
係俠義之流嗰種

原來只係一個普通嘅 pvp 公會
M底 暴斃左 全日冇上水
M底 暴斃左 全日冇上水

近排好少文
近排好少文

一日得兩更 先五千字
近排好少文

一日得兩更 先五千字

都就完,當戒毒
一到週末就無文
近排好少文

一日得兩更 先五千字

都就完,當戒毒

聽講會有幾百篇外傳
尋日爆左差唔多一萬
我岩岩先瞓醒
仲有幾多章就完
我岩岩先瞓醒

LM等睇爆
尋日出左10643字 邊個話慢
尋日出左10643字 邊個話慢

冇三萬都唔好出聲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞