iPad Pro 2020 & 2021 用家討論區 (29) 1001記得開Post

1001 回覆
6 Like 5 Dislike
如果三月出新iPad air
舊iPad air 係咪會減價
應該會即時下架
官方門市如果有貨會平幾舊水清貨
街外舖減多d睇佢蟹幾多
近年apple已經唔興keep舊款平賣
而且就算清貨尾可能只會平$400
2020 ipad pro 係LCD定OLED?
暫時仲未有ipad用oled
就算ipad pro 2021 12.9 嘅mini led都係lcd嚟
你地iPad點保養個MON?
發覺手指同PEN一齊用都好快惹塵同有手指印果d
利申無Mon貼同有用combo touch
買Apple care 就係最大嘅保養
APPLE 加機套
污糟就簡單清潔下
買張懶人枱會唔會開心啲
有無人用momax 4合1 轉插?

USB 3.5mm 果啲係咪都無問題
買左條有watt 讀數嘅typeC 線諗住睇下平時叉ipad 其實咩速度
點知一睇係35W
但明明我上網睇應該最高都係18W左右
究竟係條線on9 定真係食到35W
會唔會好快整死粒電嫁

p.s. 用緊100w charger

仲放唔放
當初因為要拎出街先唔考慮12.9吋,屋企用就無所謂

減二千幾百應該有人要既,傳3月會出新iPad Pro,要放就快
ipad pro 個face id真係好撚廢 成日解唔到鎖
有無巴打見過ipadpro有呢種磁吸背殼?(好似下面samsung tab s7呢隻無咗keyboard個部份咁)

想收部ipad mini6, 有意tg/pm
上卡農sell
大家用咩Case?有冇推介
Magic Keyboard
ipad pro 2020 12.9” Magic Keyboard買完用唔著放唔出去
有冇巴打係用開IPAD做 sidecar?
想問下係唔係唔會太LAG?
想買隻12.9
想請教下2599$$ 果隻iPad係第幾代

個版本會唔會好舊

想用黎上下連登睇下YouTube會唔怕有咩問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞