iPad Pro 2020 & 2021 用家討論區 (29) 1001記得開Post

1001 回覆
6 Like 5 Dislike
budget 唔係問題嘅話我諗唔到有咩原因唔買pro
至於咩GB 數都係睇你點用,你IPHONE都要1TB 嘅話,咁我諗你IPAD 都唔好太細
Case黎講係咪moshi最好?
iPhone 大容量係因為我懶得刪相
日常工作影相/影片留紀錄

iPad 反而我偏向娛樂/開會扮型
有冇邊款case 會輕啲?而家用緊amazingthing 好鳩重
如果娛樂係睇片,咁直上M1 12.9,個mon 超靚
開會扮型咪買埋magic keyboard
apple 官方磁吸
各位會推介咩mon 貼同邊度買?
我都係官方嗰個
如果下個月先買
仲有iPad pro 2021係咪好不智
講到2022有一定有新款咁?

(目標買11寸)
同埋係咪冇education優惠下, the Club買最平
ipad pro 12.9 買5g版定wifi版好?
你到下個月又會問2023年款架喎
有用就買 無用等得就等
refurb store又有番$4900 11" 2020 128 WiFi
屌唔屌得過
一定好過air 先
諗諗吓等多一排仲好,refurb store有M1 11"嗰時應該都只係$5440左右
真,一係就4199 2018果部
依家要買應該都係等M1
我都忍緊手等4月睇下有冇新款/翻新舊M1
差D唔記得買ac+
兩年後幾百蚊換部新都抵
apple嘅保養係跟部機定係跟單?公司抽中左部ipad pro 11,但係冇俾單我,見到部ipad嘅mon有粒死點,想拎去換,網上約天才,又話要帶埋單
邊會有,除非出m2。但都係唔會,ipad更新周期無咁密
跟S/N
有部Pro 128GB Wifi 11’
全新正常放幾錢?
咩理由換
爆mon是常識吧
不如而家上the club買好過
扣埋red card回贈都係$5800左右
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞