iPad Pro 2020 & 2021 用家討論區 (29) 1001記得開Post

1001 回覆
6 Like 5 Dislike
見價靚買咗iPad Pro 11” gen 2 翻新機
第一部iPad 黎講係幾好用
不過仲未習慣到啲gesture
想買128GB, 係咪會補貨架?
e家除左apple edu優惠之外,邊到出ipad pro 2021最抵?
Broadway 用大貓card ?
講開翻新機,其實M1呢水都應該差唔多時間開始有
Apple 幾時正視用外置鍵盤打中文筆劃用家嘅苦況
想問下logi folio touch同combo touch有咩分別?
有冇巴打用緊呢兩款同magic keyboard 覺得點?
想問下smart folio點樣放apple pencil?
就咁掛係部ipad側面?就咁放入書包會唔會甩
大貓網購
試過就咁放側面再放落袋出街,然後唔見咗
有咩野可以單手揸住部iPad?
早排訂左ipad pro 11 inch
預計22 —30號收貨
但依家仲係處理訂單中
唔知會唔會真係過左聖誕先有
出面大把鋪有現貨wo,岩岩買左部
豐澤門市都有edu
想問21 ipad pro放唔入20 ipad pro既case 係咪正常睇官網明明見個尺寸一樣
放得入 只係開孔位有唔同 喇叭個度 20會擋到21
用apple pay網上買拎埋4%
用20買咗21 case
啲聲好似細咗
想問下想買普通ipad 應該去邊買?
用黎屋企睇片睇YouTube
返工開會扮下野
買咩version最好,11寸 iPad Pro 128/256GB?

其實我鍾意Air個size
但係追post個個都話好伏
Mini又好似太細

持有產品:
iPhone 13 pro - 1TB (日常返工影相/片懶得刪)
絕版 iPad mini 第一代 WiFi+cellular
Lenovo 13” 中低階 notebook
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞