iPad Pro 2020 & 2021 用家討論區 (29) 1001記得開Post

1001 回覆
6 Like 5 Dislike
有時可能隻手會壓到個mon 驚會跳下跳下咁
咁ching 係咪有興趣?
我睇緊youtube d片睇下適唔適合我
btw上面有位巴打都想要
Moshi
我反而睇緊有無副廠藍牙keyboard同mouse買 除左logitech
因為我屋企用多 想分開個keyboard
12.9 寸用左3日個MON就壞撚左
去store叫佢拎俾你試最穩陣
點壞法有有相
我見無擺出黎以前唔試得
用咗個零星期,有時打開個pad果陣會delay一秒先有晝面,仲要個畫面暗紅色再變返正常色
唔知係咪壞壞地
沙田嗰間我成盒拎俾佢叫佢開黎俾我望下,望完我先話買
Reset仲係咁咪拎去換
已經退左貨
個Mon 最長連續開到一兩秒
之後全黑or 全灰
Restore 機(插電腦restore)都救唔到
小心
經過用得果三日就壞事件 我估有一批機個Mon 係出事的
如果無記錯
我頭兩日都無暗紅咁搞笑
補多句 我係用緊WiFi transfer d video 的時候死

可能機太熱就trigger死mon?
但當然要個Mon本身有問題先會咁

正常應該iPad 自己有temperature management (掛)
用緊magic keyboard想知除左switcheasy個款核突套可以放筆之外有冇其他選擇?
邊度有德國隻paperlike 2買
係換新機/翻新機?
換新啦 但等左大半個星期都未有
我十號落柯打買12.9 5G,第二日已經話出咗貨十五號到
有冇巴打買左12.9 apple smart cover,貪平買個spigen,廢既,企唔穩
ipad pro 11" 有咩玻璃貼介紹
日本版iPad 影相係咪都有聲架?
頭先打去問apple,叫我重新開機再試下
再有問題就cap圖/影相佢睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞