iPad Pro 2020 & 2021 用家討論區 (29) 1001記得開Post

1001 回覆
6 Like 5 Dislike
磨到你幾日換筆芯
侵唔侵iPad Pro 9.7” 玩?😗
因為諗緊M1其實用唔盡
但又好似接受唔到air個refresh rate慢
我本身係諗住買最平嘅air 但係因為我手機用android 唔知係咪睇慣咗120hz嘅moon 我去試玩air都覺得個mon勁lag 所以都係買pro算
你唔係用半年一半架嘛
當兩三年後人地又換新嗰陣 你部pro仲順過佢部新機
大把人2018 2020 照換 M1
啱啱買咗部refurb 11 ipad pro gen 2 128GB
好快就收貨

研究下有乜嘢配件好買先
metoo, 所以直接pro 12.9算
順好多
我反而放哂iPad Pro, 轉左iPad mini 同 air
用完pro 冇得返轉頭啦
用iphone 13 pro 一樣
iPad 都唔知係咪特登做到唔係pro機嘅冇咁順,突顯左部機嘅順暢,以前都唔係咁
要放咗部10.5先買到新機 未搵到人接 因為真心狀態良好 但有輕微瑕疵 唔想賤賣
真係返唔到轉頭
明明好多人都係用air就滿足

新入場嘅仲邊有人會想用初代筆
一定好過ipad 9先
logitech g603 駁落ipad pro 到好唔順
唔知係咪所有mouse 都係咁逼人用trackpad
13pro 120hz係咪同ipad pro一樣
點解前者feel唔到順左
唔一樣
Ipad pro 先係真120hz?
掃落去好大分別
Ipad好似長期120,iPhone係睇你做緊咩
好看,好輕便。 11 吋 iPad Pro 的 Liquid Retina 顯示器亮麗又輕便,還具備各項極為先進的技術,例如 ProMotion 更新頻率自動適應技術、原色調、P3 寬廣色域,以及超低反光度,令畫面上的一切,盡顯流暢、奪目
唔記得,等其他巴打解答
有咩用唔盡?
巴士坐唔滿你支唔支持cut班次
份糧用唔晒要唔要減糧

預多好過預少, 一年後你有需求時又換過?
ipad pro個hz 分級少過iphone 13 pro
ipad 一掃好少人跌到60fps 以下
iphone 掃果陣有段時間係會落到60fps 以下
所以其實iphone 果個係勁啲(慳電方面)
不過真係講順就應該ipad
利申 唔識
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞